sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Viimeistä viedään

Työttömyys vetelee viimeisiään ja aamulla on edessä, paluu vanhaan työpaikkaan. Kuusi viikkoa huiteli ihan hirveen nopeaan ja tuntui, että kaikki oleellinen jäi tekemättä. Mutta ehtiihän sitä, pääasia, että voin kerrankin sanoa täysillä nauttineeni tästä "lomasta". Ollaan ehditty viettää Ilonan kanssa yhteistä aikaa enemmän kuin kuukausiin ja Jonin loma osui juuri oikeaan kohtaan. 

Perheen kanssa vietetyn ajan lisäksi, lomamatka Ruotsiin ahmaisi ison osan lomasta, mutta ehdittiin me muutakin puuhailla. Suurin osa ajasta käytettiin takapihalla, ihan vain nauttien auringosta ja lämmöstä, mutta paljon saatiin aikaiseksikin. Kasvimaa on laajennettu, marjapensaat istutettu, terassi lakattu ja pihakalusteet maalattu. Kesäkukat istutettu, piha haravoitu ja harjattu, suihkulähde ja pieni lampi rakennettu sekä kukkamaat kaivettu esiin ja täytetty kukilla. Ihan hurjan paljon tekemistä siihen nähden, että ollaan kaiken tämän lisäksi kierretty sukulaisia oikein urakalla, shoppailtu muutamaan otteeseen, nähty kavereita, käyty uimassa ja torilla sekä polkupyöräilty ja valokuvattu paaaljon! Huhhuh, aika paljon puoleentoista kuukauteen.


Nyt voi hyvällä omalla tunnolla töiden jälkeen vaan istahtaa alas. Mua vähän hirvittää, että työ ja arki kaksin Ilonan kanssa vie kaikki voimat ja blogi jää taas hunningolle. Lupaan yrittää parhaani, mutta älkää ihmetelkö, jos postaustahti hidastuu.

Ihanaa alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...