perjantai 20. toukokuuta 2016

Lomasuunnitelmia

Mun lomalle lähtö ei koskaan ole ollut mikään yksinkertainen, varataan matka ja mennään. Mun on pakko tietää viikkoja aikaisemmin, kirjoittaa listaa toisen perään ja suunnitella suurin piirtein minuuttiaikataulu. Välillä aika rasittavaa, mutta varsinkin lapsen kanssa kyllä palkitsevaa. Kun kaikkeen on varautunut tarvitaan aika isoja mullistuksia, että jokin menisi pahasti pieleen.

Viime kesästä saakka ollaan mietitty uutta loma kohdetta ja nyt viime viikolla vihdoin se lyötiin lukkoon. Suunnataan tänä vuonna asuntovaunu perässä Suomen rajojen ulkopuolelle, Pohjois-Ruotsiin. Yöpymispaikkakunnat ollaan pohdittu jo valmiiksi, budjetti laadittu ja nähtävyyksiin tutustuttu ruudun tältä puolen.

Vähän osasin jättää varaa sattuman varaisille pistäytymisille ja loma-ajassakin on onneksi joustamisen varaa, jos satutaan viihtymään pidempään. Nyt pääsee kirjoittamaan pakkauslistaa ja ihan pian jo pakkaamaankin. En voi uskoa, että viikon päästä ollaan jo Ruotsin puolella.


Jos siellä näytön toisella puolen istuu joku kokeneempi Ruotsin matkaaja, niin vinkkejä otetaan vastaan enemmän kuin mielellään. Erityisesti lapsiystävällisistä kohteista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...