sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Rento viikonloppu

Viikonloppu on otettu rennosti, niin rennosti etten edes muista koska aikaisemmin. Aina saa pää kolmantena jalkana juosta kaupasta ja sukulaiselta toiselle, ne kaksi vuorokautta, kun mies on viikosta kotona. Nyt oli pakko vähän höllätä, vaikka virtaa olisikin riittänyt. Tänne ei kaivata enää yhtään jälkitaudin, jälkitautia vaan huomenna suunnataan taas töihin ja Ilona jää mummun kanssa lomailemaan päivähoitajan loman ajaksi. Melkoista lomaa mullekkin. Säästyy yksi tunti vuorokaudesta, kun ei tarvitse kuskata taaperoa hoitoon toiselle puolelle pitäjää. Ja ruoka on pöydässä, kun tulee töistä. Mikäs sen parempaa, säästyy taas toinen tunti.
Lauantaina yritettiin vähän saada tolkkua tähän sairastupailusta aiheutuneeseen kaaokseen, muttei otettu mitään stressiä. Ilona ja Joni lähti kesken kaaoksen yhteen mummulaan, sillä olisihan se nyt ihan liikaan vaadittu, olla IHAN koko viikonloppu kotona. Toisaalta siivoilu kävi aika rivakasti, kun ei tarvinnut ketään häätää paikasta toiseen. Eikä kukaan saanut hermoromahdusta, vaikka Niiskuneiti uhkasi joutua hirveänkamalan imurin suuhun.


Ilta pyhitettiin perheelle ja herkuille, leffaillan merkeissä. Yhteistuumin (Lue: Taapero vei kaukosäätimen) valittiin elokuvaksi Kätyrit. Siis ne pienet keltaiset banaanin näköiset Minioneiksikin kutsutut, jos joku ei vielä tiedä. Leffa oli aika iso pettymys, mutta sipsit teki kauppansa ja kerrankin oltiin yhdessä.

Tänään nukuttiin kaikki kymmeneen, joka on jo maailman luokan ennätys. Sen seurauksena myös valvottiin illalla kymmeneen.. Venähtänyt aamu antoi hyvän syyn brunssille. Kasattiin kaikesta jääkaapista löytyneestä yllättävän hyvä brunssi ja syötiin pitkän kaavan mukaan ja tietysti tapeltiin vähän, tai no aika paljon, antibioottia vastaan.Aamupalan jälkeen lähdettiin ulkoilemaan pitkästä aikaa. Ekaa kertaa sairasteluiden jälkeen. Tutkittiin metsässä eläinten jälkiä, keinuttiin ja rakennettiin iiiso lumiukko. Voi sitä riemun määrää.

Ulkoilun jälkeen jouduttiin sanomaan taas isille heipat viikoksi. Hyvä tekosyy saada muuta ajateltavaa ja päästä pikkuneidin lempipuuhiin, leipomaan. Leivottiin viime viikolla, leipomatta jääneet ystävänpäivämuffinsit. Ihan yhtä hyviä ne oli onneksi viikon myöhässäkin.Mukavaa alkavaa viikkoa! <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen ja kuulloinen viikonloppu!
    Ja nuo muffinssit näyttää niin nams !

    Ihanaa alkavaa viikkoa !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...