perjantai 19. helmikuuta 2016

Mitä meille kuuluu?

Blogi ei viimeisimmän postauksen jälkeen lähtenyt hurjaan nousukiitoon, vaikka niin toivoinkin. Ehkä tämän postauksen myötä, jo uskaltaa niin luvata?

Koska blogi on pysytellyt hiljaa jo viisi kuukautta, on olettaenkin ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Meille vieläpä normaalia enemmän näin lyhyeksi ajaksi. No mitä meille sitten kuuluu?


Se suurin muutos, jonka vuoksi blogikin hiljeni, oli mun paluu opintojen pariin sekä Ilonan päivähoidon aloitus. Suoritin kahdeksan viikkoisen työssäoppimisjaksoni pienessä paikallisessa vaateliikkeessä ja Ilona pääsi perhepäivähoitajalle mun työmatkan varrelle. Kahdeksan viikkoa hujahti mukavassa paikassa ja seurassa nopeasti ja sain opintoni päätökseen lokakuun lopulla. Virallinen päättötodistus kolahti postilaatikkoon marraskuun lopulla, jolloin myös juhlittiin mun valmistumista suvun kesken. Pakko vielä kehaista, että erittäin hyvin arvosanoin musta tuli siis virallisesti vaatetusompelija. 

Hyvä tuuri jatkui ja pääsin heti lokakuussa työssäoppimisen loputtua töihin viiden viikon pätkäksi ja nyt tammikuussa sain jatkaa samassa työpaikassa seuraavan pätkän, maaliskuun loppuun saakka. 


Kaiken tämän lisäksi ehdin olla työttömänä puolitoistakuukautta, jolloin sai täysillä nauttia Ilonan seurasta ja hyvistä ulkoilukeleistä. Ilona on ihan innoissaan leipomisesta joten leivottiin paljon ja laitettiin joulua valmiiksi. Vietettiin joulua, uuttavuotta ja Ilonan 2v synttäreitä lähisuvun kesken. Ja ehdin pari breikkiäkin ottaa arkeen. Ensin ennen joulua kahdestaan Jonin kanssa, Antti Tuiskun Logomon keikan merkeissä ja tammikuussa lähdin ihan yksinäni, omalla kaveriporukalla, vuorokauden risteilylle. 


Paljon on mahtunut viiteen kuukauteen ja paljon jäi vielä kertomattakin. Yritän kevään mittaan poimia tänne, vielä parhaita paloja meidän syksystä. Viikonloppu koitetaan toipua, koko alkuvuoden jyllänneestä flunssasta, joka nyt toivottavasti loppuhuipennukseksi, iski Ilonalle vasempaan korvaan korvatulehduksen ja molempiin silmiin silmätulehduksen, sekä mulle molempiin korviin tulehduksen, molempiin silmiin tulehduksen ja alkavan poskiontelotulehduksen. 


2 kommenttia:

 1. Teillä riittänyt paljon kaikkea!

  Meillä oli myös taannoin blogissamme hiljainen ajanjakso.
  Tuntui että elämässä tuli niin paljon kaikkea, että hyvä että itse pysyi mukana vaikka hatusta piti kiinni!

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisia tunteita ollut täällä ja sillon blogi valitettavasti jää kakkoseksi.

   Kiitos samoin teille!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...