sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Meidän viikko kuvina

Jos viime viikonloppu oli rento, niin tämä kulunut viikko on sitten vastapainoksi ollut jotain ihan muuta. Hyvällä tavalla kiireinen, mutta myös aika väsyttävä viikko, vielä näin puolikuntoisena. 


Painoin joka päivä ylityötunteja vähintään puolituntia, jotta pääsen ensi viikolla lähtemään yhtenä päivänä aiemmin. Töiden jälkeen juoksin kotiin hakemaan autoa ja sieltä suoraan hakemaan Ilonaa mummulasta. Onneksi vanhempien luona pääsi istumaan valmiiseen pöytään, mutta valitettavasti siihen usein jäikin ihan liian pitkäksi aikaa. Kotiin päästyä, päästiin heti iltatoimiin ja valmistelemaan seuraavaa päivää. Siitä mentiin suoraan sänkyyn, sekä äiti että tytär. Eikä viikonloppua osattu ottaa yhtään sen rauhallisemmin. Mä osaan onneksi rauhoittua kiireessäkin, kunhan kiire johtuu jostain mieluisasta. Perjantaina sai lähteä melkein suoraan töistä ruokakauppaan ja kirppikselle. Lauantai kului mulla kotona siivoillen, Ilonan ja isin juostessa sukulaiselta toiselle. Mulla jäi kaiken pyykkäämisen jälkeen vielä aikaa käydä Ilonan kanssa lenkillä ja myöhemmin ajella siskon kanssa muutama kierros kylää ympärikin. Edes saunaan ei ehditty, joten toivottavasti jo ensi viikonloppuna pääsisi. 


Tämä päivä aloitettiin Ilonan toiveiden mukaisesti lenkkeilemällä luistelukentälle. Luistelun jälkeen jäätiin vielä pulkkamäkeen ja neiti oli vähän verran puhki kun lähdettiin kotiin päin. Kauaa ei koton ehditty olla sillä suunnattiin jo ruuan jälkeen kirppikselle. Kierrettiinkin samalla kolme lähiseudun kirppistä ja saatiin kulutettua yli neljä tuntia, kun käytiin syömässäkin. Nyt saakin mennä heti nukkumaan, jotta päästään huomenna taas pirteänä töihin ja päivähoitoon. Mukavaa alkavaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...