sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa

Avasin tänään blogini ensimmäistä kertaa neljään kuukauteen. Tuli jokin pakottava tarve sanoa jotain. On ollut oikeastaan jo monta päivää sellainen fiilis, että haluaisin tuoda mielipiteeni esille juuri täällä. En tiedä itsekään miksi blogi syyskuussa sammui. Se vain jäi kaiken muun alle. Ehkä hyvä niin. Nämä neljä kuukautta on antanut paljon aikaa miettiä, miksi ylipäätään teen tätä? Mitä haluan täällä julkaista, vai haluanko mitään? 

Kyllä haluan tehdä tätä myös vuonna 2016. Vielä en tiedä miten ja kuinka usein, mutten pane hommaa kokonaan jäihin kun ajatustyö on kesken ja intoa riittäisi. 

Eniten olen miettinyt sitä mikä meidän elämästä kuuluu yleiseen jakoon ja mikä vain lähipiirille? Mitä Ilona haluaa itsestään myöhemmin löytää netistä ja mitä ei? Millaisen kuvan minä haluan itsestäni antaa? Tiedän vain sen, että mielipiteet eivät tule loppumaan kesken, eivät päästäni eikä täältä blogista. Tuskin täysin lopetan kuulumisten ja Ilonan kehityksen kertomistakaan, mutta johonkin kohtaan on vedettävä raja. Uskaltaisin siis vannoa että käsityöt, sisustus ja vaatteet ottavat jatkossa enemmän valtaa.

En uskalla sanoa, että jatketaan huomenna, vaikka tällä hetkellä siltä tuntuukin. Mutta jatketaan, ehkä huomenna, ehkä ensi viikolla tai ehkä ensi kesänä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...