torstai 13. elokuuta 2015

Paluu arkeen lähenee

Nyt aletaan olla jo todella lähellä arkeen paluuta. Kolmen viikon päästä on ensimmäinen työ- ja päivähoitoviikko melkein takana. Pikkuhiljaa alkaa jännittää. Enemmänkin omasta puolestani. Ilona on niin sosiaalinen ja positiivinen tapaus, että tiedän hänen pärjäävän ihan varmasti. Toki välillä mietityttää riittääkö yhdellä hoitajalla tarpeeksi aikaa jokaiselle ja tuleeko Ilona toimeen ainoana pienempänä lapsena. Enemmän jännittää kuitenkin miten itse pärjään, melkein kahden kotona ollun vuoden jälkeen, täysin vieraassa paikassa, uusien ihmisten kanssa.

En ole täällä vielä maininnutkaan, että sain itselleni työssäoppimispaikan naapuripakkakunnalta ja sopivasti matkan varrelta Ilonalle paikan perhepäivähoitajalta. Olen uudesta työssäoppimispaikasta ihan innoissani vaikken ensimmäisenä enkä edes toisena vaihtoehtona olleisiin paikkoihin päässytkään. Kahdeksan viikkoa olisi tarkoitus vuorotella kahden vaate-/lahjatavaraliikkeen välillä. Toivottavasti pääsen mahdollisimman paljon tutustumaan asiakaspalveluun, vaikka aika paljon pienessä liikkeessä työ taitaa olla tavaroiden purkua ja hyllytystä. Muutama tapahtumakin kuulemma työssäoppimiseen sisältyy ja tietysti näyttö. Toki olisi kiva päästä myös tutustumaan uusiin ihmisiin. 

Suuremmin en ainakaan vielä ole ehtinyt jännittää uutta elämäntilannetta. Lähinnä pohtinut ja listannut mitä pitää hankkia hoidon aloitusta varten ja vähän hankintoja itsellenikin. Kiinnostaisiko teitä tietää mitä me pakataan työ- ja hoitolaukkuun? Vai haluatteko kuulla miten me aiotaan tehdä arjesta mahdollisimman helppoa? Jonkinlaista postausta aiheesta olen suunnitellut vielä ennen syyskuuta julkaistavaksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...