torstai 13. elokuuta 2015

Lasten aw15 suosikit: Zara

Kesäkelit vasta alkoivat, mutta mulla on ollut katseet syksyssä jo useamman viikon, eikä vähiten lastenvaatehankinnoissa. Edelleenkään ei suurempia hankintoja tarvita, sillä samaa kokoa on käytetty pian vuosi. Harmittaa oikein kun kaikki ihanuudet jäävät kaupan hyllylle seisomaan, mutta säästyypä edes rahaa. Jo pelkästään heräteostoksiin saa menemään ihan kohtuullisesti, puhumattakaan jos pitäisi uusia koko vaatekaappi. Ajatuksenani on syksyn mittaan ripotella tänne meidän suosikkeja eri lastenvaatemerkeiltä. Parhaan tittelin vei odotusten mukaisesti Zaran aw15 mallisto, joka pääsee nyt ensimmäisenä esille. Se sisältää lähestulkoon kaikkea mitä minä syksyllä vaatekaappiin kaipaan, jos ulkovaatteita ja kerrastoja ei oteta huomioon. 

Kuten monella, raikkaiden kesävaatteiden tilalle ilmestyy syksyllä vähän synkempiä murrettuja sävyjä. Pastellisävyt pitävät silti ainakin meillä pintansa, nyt kun olen niiden makuun päässyt. Jos saisin kotiuttaa mitä tahansa, löytyisi Ilonan kaapista varmasti paljon viininpunaista, sinapinkeltaista, khakinvihreää ja luumunpunaista. Jonkin verran myös denimiä, beesiä, beigeä, ruosteenpunaista, oranssin eri sävyjä, petrolinsinistä, hempeää roosaa ja turkoosia. Sekä tietysti harmaata, valkoista, mustaa ja punaista, jotka ovat lähes aina in.

Kuoseissa viehättävät tällä hetkellä pienet kukkakuosit, mustavalkoiset raidat, piirretyn näköiset hahmot, eläinkuosit ja intiaanityyliset sulkakuviot. Kesä mentiin aika simppeleillä leikkauksilla, mutta nyt kaipaan röyhelöjä, niin paidan helmaan kuin olkapäihinkin. Tunikoissa saa olla rypytyksiä ja housuissa näkyvät resorit. Takit ja mekot vastapainoksi selkeinä A-linjaisina.
Kaikki kuvat lainattu Zara.

Mikä on teidän syksyn suosikkimallistonne vai vieläkö odotatte jotain julkaistavaksi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...