keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Melkein unohtuneet synttärit

Muistan kuinka lapsena aina ihmettelin, miten omat vanhemmat olivat niin välinpitämättömiä omista syntymäpäivistään, kun itselle omat synttärit olivat vuoden kohokohta. No nyt puolitoistavuotisen äitiyteni jälkeen voin sanoa, että onhan se oma syntymäpäivä aika mitätön. Ei se moneen vuoteen ole enää tuntunut mitenkään kummalliselta, ei edes se hartaasti odotettu täysi-ikäistyminen. Mutta vielä vähemmän nyt kun ei ole enää saavutettavana ajolupaa, baariin pääsyä tai muutakaan. Lapsen prinsessakutsujen järjestäminen vie omat synttärit 100-0. Lahjatkaan ei enää tunnu läheskään niin hienoilta kun on nähnyt kuinka hienolta ne lapsesta tuntuvat. Ennemmin on onnellinen lapsensa kuin itsensä puolesta. Tämänkin vuoden syntymäpäivän olen jo jonkin aikaa tiennyt olevan "kohta", mutta maanantaina tuli ihan täytenä yllätyksenä, että se olikin jo huomenna. Silti vielä eilenkin aamulla herätessäni unen pöpperössä ihmettelin miksi puhelimessa odotti muutama onnitteluviesti. 

Yhtä nopeasti, puun takaa tuli myös tämä blogin yksivuotispäivä. Onnea Arjen ihanuuksia ja, ehkä hieman minä, tänäänkin! Onhan tämä aikamoinen saavutus, että vuoden ajan olen tänne jaksanut melko säännöllisesti raapustella. 

Josko sitä jo huomenna muistaisi oman nimipäivänsä ja lauantaina Ilonan puolitoistavuotispäivän, sitten tämä juhlaputki taas hetkeksi helpottaakin.2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...