torstai 18. kesäkuuta 2015

Ei ollutkaan niin helppoo olla onnellinen

Korvatulehduskierre, sydämen sivuäänet, opinnäytetyö, vesivahinko, muutto, parisuhde...stressi! 

Stressattavaa on toden tosiaan kevään aikana ollut vaikka muille jakaa. Kuten hyvät asiat, myös huonot asiat tuppaantuvat kasaantumaan. Ne ruokkivat toisiaan kun ne osuvat sellaisten ihmisten kohdalle, jotka eivät niitä osaa käsitellä. Huoli, murhe ja stressi purkaantuvat kyseenalaisin keinoin ja tuovat mukanaan lisää stressiä. Sanomattakin selvää, että jokainen elämänala kärsii kun jäädään pyörimään noidankehään, josta ei pääse pois.

Välimatka asioihin sekä henkisesti, että fyysisesti auttaa kummasti ja ainakin toistaiseksi ollaan päästy pois, pyörimästä ympyrää. Muutto etenee paremmin kun ei aseta liikaa tavoitteita eikä uusi koti ole yhtään hullumpi kun katsoo vähän positiivisemmasta näkökulmasta. Parisuhde toimii kun välillä ottaa vähän etäisyyttä ja kumpikin omalla osallaan miettii tekemisiään ja sanomisiaan. Terveydellisiin seikkoihin ei auta muu kuin odottaminen, mutta aina ei niissäkään kannata pelätä pahinta. 

Blogi pysyy jatkossakin ainakin toistaiseksi 1-2 postauksen viikkorytmissä, sillä tekemistä on tavoitteettomuudesta huolimatta enemmän kuin tarpeeksi. Jonin työssäoppimisen vuoksi olen Ilonassa kiinni 24 tuntia vuorokaudessa ja päiväuniaika sekä ilta vierähtävät muuton jälkimainingeissa järjestellen ja pihaa laittaen. Lisäksi sukulaisten kesälomat tuovat menoa useammalle päivälle viikossa, eli kotona olo aika jää melko minimiin. Olen kuitenkin niin tyytyväinen, että tästäkin suosta ollaan noustu ja voin ensimmäistä kertaa pariin kuukauteen, todella sanoa olevani onnellinen tässä ja nyt. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!

2 kommenttia:

  1. Halaukset sinne <3 meillä onneksi parisuhde se mikä vahva ja tuetaan toisiamme. Toivottavasti tekin!

    Meillä oli reilu vuosi sitten vesivahinko. Sitten muutto, remontti ja takas muutto. Korvatulehdus ja sairastelu kierre tosi pahojen omien oireiden lisäksi. Selvisi talossa ongelmia, taas muutto ja nyt stressiä ihan hirveästi kun kotiin takaisin. Et ole yksin ajatustesi kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Eiköhän tämä tästä, positiivisella asenteella jos ei muuten :) Tsemppiä teidänkin muuttoon!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...