maanantai 18. toukokuuta 2015

Mitä tulevaisuudessa?

Kevät on tehnyt tehtävänsä ja päässä pyörii tällä hetkellä kymmeniä uusia postausideoita. Aika ei vaan mitenkään riitä ihan jokaisen inspiraation toteuttamiseen, joten pitäisi osata päättää. Se ei valitettavasti kuulu minun vahvimpiin puoliini. Siksi kysynkin jälleen teiltä, mitä te haluaisitte tänä keväänä/kesänä lukea? Jottei tarvitsisi työstää ajatusta ihan tyhjästä, heitän ilmoille omia ideoitani.

1. Erilaiset kauneudenhoitoon liittyvät postaukset.
Blogihistorian aikana on kauneuspostauksia ollut kovin vähän. Kevään myötä tulen kirjoittelemaan ainakin itselleni ajankohtaisesta atopiasta. Sen lisäksi olen ideoinut postaussarjaa, jossa esittelisin päivittäisiä, viikoittaisia ja kuukausittaisia kauneudenhoitotuotteita. Tähän samaan voisi liittää vielä juhla- ja arkimeikkiesittelyn ja jonkin näköisen kampausjutun. 

2. Muotijutut.
Juttuja vaatteista on blogissa nähty paljon ennenkin ja kesän myötä nähdään vielä ainakin välikausikokemuksia, uusia kenkiä ja sekä minun että Ilonan kesävaatteiden esittelyä. Päivänasuja voisin yrittää kuvata useammin niin kuin jo syksyllä lupailin ja herättää kellohelmoista collegeen postaussarjan henkiin. Mulle itselle on tullut sellainen olo, että blogi pyörii tällä hetkellä liikaa pinnallisten asioiden parissa. Jos te olette samaa mieltä, kannattaa odotella, kyllä tämä tästä kun saadaan kesä kunnolla käyntiin.

3. Sisustuspostaukset
Kodin esittely olisi tarkoitus viedä loppuun kesän/syksyn aikana, riippuen siitä miten meidän asuntotilanne etenee. Sen lisäksi voisin esitellä joitain yksityiskohtia meidän kodissa tai tehdä ohjeita helppojen sisustusesineiden askarteluun, jos sellaiset teitä kiinnostaa? Tuota meidän tämän hetkistä asuntotilannetakin ajattelin jossain vaiheessa vähän valottaa kun saadaan itse jokin selvyys tähän asiaan.

4. Arkiset kuulumispostaukset
Ainakin omasta mielestäni on mielenkiintoista lukea postauksia ihan tavallisesta arjesta. Päiväkirjamaisia juttuja päivän tai viikon kuulumisista. Toisaalta tuntuu, että itselläni ei olisi tällä saralla oikein mitään annettavaa, sillä viikot ja päivät menevät samalla rytmillä kuukaudesta toiseen. 

Sen lisäksi tullaan jatkossakin näkemään niitä juttuja joista tämä blogi on saanut alkunsa. Eli pohdintoja ja mielipidetekstejä ajankohtaisista asioista. 


Sana on vapaa ja postausideoita saa esittää.
Kiinnostaako teitä erityisesti, jokin yllä mainituista tai annatteko jollekin idealle ehdottoman ei:n?

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...