torstai 2. huhtikuuta 2015

Nyt saa pääsiäinen tulla!

Meidän kodissa alkaa olla pääsiäistunnelma katossa, juuri sopivasti ensimmäistä pääsiäisen pyhää varten. Viimeisetkin rairuohot nousivat eilen pintaan ja tiput ja puput ovat hakeneet paikkansa kaappien ja pöytien päältä. Narsissit on istutettu ja jo palmusunnuntaiksi sain muutaman virpomisvitsan askarreltua. Suklaamunia ja pääsiäiskarkkeja ollaan syöty useampi viikko jo niin paljon, että alkaa tulla ulos korvista. Pakollisen pääsiäisherkun, pashan sain aikaiseksi tehtyä jo alkuviikolla ja vielä on ainakin yksi herkku tekemättä.

Meidän pääsiäinen on aika täyteen tupattu kaikenlaista ohjelmaa. Siksi ei ajateltu kotona tehdä mitään erikoisempaa pääsiäisruokaa kun muiden luona saa syödä ihan tarpeekseen. Huominen, pitkäperjantai vietetään vielä kotona, joten ostin valmiiksi savustetun lampaanpaistin, jonka seuraksi pitäisi kehitellä jokin lisuke. Lauantaina suunnataan mun vanhemmille syömään ja saunomaan muutaman sukulaisen kera. Sunnuntain suunnitelmat ovat vielä vähän auki, vaikka yksi saunomiskutsu saatiin jo sillekin päivälle. Saa nähdä jaksetaanko kuitenkaan lähteä, sillä aikaisin maanantaiaamuna suunnataan Turun satamaan ja risteilylle Silja Linelle. Matkaseuraksi mukaamme lähtevät Ilonan isomummu ja -pappa. Vähän hirvittää ottaako flunssa minusta vallan ja pilaa kaikki lomasuunnitelmat. Kaikki mahdolliset pillerit ja nenäsuihkeet olen tämän päivän aikana itseeni tunkenut, ettei niin pääsisi käymään. Pidetään sormet ristissä ja toivotaan parasta, että ne karkoittaisivat tämän kurkkukivun ja nuhan. 
Mukavia pääsiäisen pyhiä kaikille teille siellä ruudun toisella puolen! Voi olla, että täällä blogin puolella tulee olemaan viikonlopun ajan vähän hiljaisempaa, mutta lupaan pyhien jälkeen päivitellä kuulumisia meidän pääsiäisestä ja laivareissusta.


Miltä teidän pääsiäissuunnitelmat näyttävät?


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...