keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskuulumisia

Huh, huh, pääsiäinen onnistuneesti ohi. Menoa ja meininkiä riitti joka päivälle enemmän kuin tarpeeksi ja vatsa on niin täynnä suklaamunia, ettei meinaa sohvalta ylös päästä vieläkään. Saatiin selätettyä meitä kovasti tavoitellut nuha juuri ennen pääsiäistä. Multa oli aikalailla veto pois torstain ja perjantain. Ilona joutui flunssan kouriin perjantaiksi, mutta onneksi lauantaiaamuna heräsi jo ihan pirtsakka tyttö. Toki vieläkin kuljetaan molemmat nenäliina taskussa, mutta saatiin kuitenkin kuume pysymään kaukana meistä. Toistaiseksi. Pitkäperjantai vietettiin melko laiskoissa tunnelmissa, lähinnä sängyn ja sohvan pohjalla, flunssaa karkotellen. Jotain saatiin kuitenkin aikaiseksi kun tehtiin pienimuotoinen pääsiäisateria, lohkoperunoita, uunijuureksia ja savustettua lammasta. Illalla tein vielä appelsiinilotan lauantain vietäviksi. 
Lähes koko lauantai hurahti mun vanhemmilla, mummun ja isän siskon kanssa. Syötiin, saunottiin, juteltiin ja leikittiin. Taas saatiin lammasta ja vaikka mitä herkkuja. Sunnuntai iltapäivä vietettiin Ilonan isomummun ja -papan luona syöden ja jutellen. Niin paljon ollaan pääsiäisenä saatu herkkuja ettei vieläkään meinaa kunnon ruoka maistua. Maanantaina koitti kauan odotettu risteily Turku-Tukholma välillä. Reissusta jäi niin paljon kerrottavaa ja kuvia, että teen aiheesta ihan erillisen postauksen. Sen verran voin kuitenkin jo paljastaa, että mahat saatiin täyteen sielläkin, lompakkoa huomattavasti kevyemmäksi ja pikku neidistä kaikki virrat pois pallomeressä riehumalla ja ympäri laivaa juoksemalla. Suurin onni ainakin nuorimman reissaajan mielestä taisi kuitenkin olla se, että joka puolella näkyi vettä. 2 kommenttia:

  1. Haastoin sut tollaseen The Liebster Award - haasteeseen, eli käyppäs kurkkaamassa mun blogin puolelta säännöt ;) http://lindaelinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haastesta! :) tartun haasteeseen heti ensi viikolla kun saan valmiiksi suunnitellut postaukset pois alta :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...