perjantai 27. maaliskuuta 2015

Välikausivaatetus osa 2

Esittelin viime viikolla ensimmäisen osan meidän tytsyn välikausivaatteista. Tänään vuorossa on toinen osa, jossa esillä ovat kyläily- ja kauppareissujen asut. Haalari sekä takin ja housujen yhdistelmä, joilla mennään viileämmillä ilmoilla sekä kevyempi takki, joka menee kesäiltoinakin. 


Takki Lindex
Pipo Lindex
Sormikkaat Lindex
Kengät Next
Tuubihuivi Itse tehty


Lindexin takki, pipo ja sormikkaat tarttuivat mukaan parin viikon takaiselta Turun reissulta. Pipon löydyttyä oli pakko ommella vielä sopiva tuubihuivi, kankaasta jonka olen jo aiemmin ostanut Eurokankaasta. Kengät tilasin Nextiltä myöskin muutama viikko sitten.


Haalari Name it
Pipo Pomp de Lux / Kirpputori
Tuubihuivi Pierre robert
Lapaset H&M
Kengät Superfit / Kenkä expertti


Tilasin haalarin Name it:n nettikaupasta kun todettiin, että aiemmin ostetut haalarit ovat liian isoja. Samalla kertaa tilasin useamman värisen, joista tämä violetti näytti ehdottomasti parhaalta luonnossa. Pipo tarttui mukaan kirppikseltä samoin kuin loppu kevääksi ohuempi Reiman pipo, joka on aika samaa värimaailmaa kuin tämä Pomp de Luxin pipo. Huivi on tilattu jo syksyksi Pierre Robertilta, samoin kuin lapaset H&M:ltä. Taisin jo ensimmäisessä osassa mainita, että Superfitin kengät ovat Ilonan ensikengät, jotka toimivat hyvin vielä kevätkenkinä.Takki ja housut Ciraf / kirpputori
Pipo H&M
Kengät Next
Huivi ja lapaset Mun äidin kutomia


Cirafin tuulipuku on mun äidin tekemä kirppislöytö jo syksyksi joka mahtuu onneksi edelleen. Pipokin on sopiva vielä syksyltä ja huivin ja lapaset olen tilannut äidin kutomaan, samaan kauppaan kuului vielä villasukatkin. Onneksi on taitavia sukulaisia kun musta itsestä ei olisi tällaisia tekemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...