keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Testissä Swiss Whitening hampaidenvalkaisu

Mulle tarjoutui blogin kautta mahdollisuus tutustua Swiss Clinic nimisen yrityksen tuotteisiin. Swiss Clinic on Sveitsiläinen, luonnollista kauneutta korostavia tuotteita myyvä yritys. Swiss Clinic myy tuotteita ripsiseerumeista, silmätippojen kautta, ravintolisiin. Yrityksen tuotteet pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Lisäksi kaikkiin tuotteisiin kuuluu Tyytyväinen asiakas -takuu, joka on voimassa 14 päivää tilauksen teosta. 


Minulle oli itsestään selvyys, että haluan testiin Swiss Whitening:n, sillä hampaidenvalkaisu on ollut pohdinnassa jo pitkään. Swiss Whitening sisältää hampaidenvalkaisu geelin, kolme kappaletta muotoiltavia hampaidenvalkaisu kiskoja sekä säilytyspakkauksen valkaisukiskoille. Hampaidenvalkaisu pääsi ensimmäistä kertaa testiin jo eilen ja kumosi kyllä kaikki etukäteen asetetut ennakkoluulot. Swiss Whiteningia on helppo käyttää, se ei ole ollenkaan kivulias ja se suussa pystyy, jopa jotenkuten vastailemaan kyselyikäisen mikä, mikä, mikä kyselyihin. Ensimmäisellä käyttökerralla muotit kastetaan lämpimään veteen, jonka jälkeen ne asetetaan suuhun ja purraan hampaita hetki yhteen, lopuksi muotit kastetaan kylmään veteen, jotta ne jähmettyvät. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran ja jatkossa riittää kun laittaa muottiin pienen määrän geeliä ja asettaa muotin suuhunsa 30-50 minuutiksi. Swiss Whiteningia käytetään 3 päivästä 2 viikkoon, riippuen siitä millaisia tuloksia haluaa. Valkaisutuloksen pitäisi kestää 3-4 vuotta valkaisusta. 


Yhden käyttökerran jälkeen ei tietenkään mitään näkyviä tuloksia ole havaittavissa, mutta ehkä parin viikon päästä olen viisaampi ja kerron tuloksista teillekin. Saa nähdä tepsiikö Coca Colan ja kahvin värjäämiin hampaisiin mikään? Kirkkaan valkoisia hampaita, en luonnostaan keltaisista hampaistani odotakaan saavani, mutta ehkä jotain muutosta kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...