maanantai 16. helmikuuta 2015

Hiuskriisi

Parturi aika häämöttää viikon päässä, mutta ideat ovat vähissä. Olen ollut tähänastisista malleista sekä väreistä, ehdottomasti tyytyväisin tähän nykyiseen. Puolivuotta samalla tyylillä alkaa kuitenkin jo tökkiä ja näin kevään tullen olisi mukava saada päähän, jokin pirteämpi sävy. Aikani pähkäiltyäni tulin siihen tulokseen, että malli saa pysyä entisellään. Mutta mikä väriksi kun lähes kaikki, mustaa lukuun ottamatta, on tullut jo kokeiltua. Siitä lähtien kun yläasteen ovet aukesivat, on myös parturin ovi käynyt tiuhaan tahtiin. Päätäni ovat koristaneet, jos jonkinlaiset, raidat ja yksityiskohdat. Olenpa yhden kerran värjännyt koko päänikin punaiseksi, mutta ihan niin radikaaliin muutokseen, en tällä hetkellä ole valmis. Värejä on tullut kokeiltua ruskeasta, aina violetin ja platinablondin kautta kirkkaanpunaiseen. Siksi kysynkin apua teiltä! Onko jokin alla olevista tyyleistä se juttu, vai vieläkö kokeilisin jotain uutta?


1. Nykyinen jo puolivuotta, kasvojani kehystänyt malli, jossa tyvi on värjätty tummaksi ja latvat raidoitettu samalla sävyllä. Tämä on siis oma suosikkini, mutta vaihtelu virkistäisi.


2. Oranssihtava polkkatukka, sivuotsiksella.
3. Ylärivin viimeinen kuva, jossa oma väri suklaanvärisillä raidoilla. Eikä hätää suunnitelmissani ei ole leikkauttaa otsatukkaa, sen verran tämä kuva itseäkin järkyttää.
4. Vaalea polkka, johon on tullut kokeiltua vähän kaikenlaista. Keskimmäisen kuvan vaaleanpunaiset latvat ovat vielä ihan siedettävät, mutta kokonaan en tuohon väriin tule enää palaamaan.


6. Kirkkaanpunaiset hiukset, vaaleilla latvoilla ovat vaihtoehto, jota ihan oikeasti olen harkinnut pidempään. Mietityttää vain sopisiko tämä tyyli polkkamalliin?
7. Viininpunaiset hiukset ovat omaan makuun hieman liian tummat ja niin kuin jo mainitsin , en tällä hetkellä ole valmis värjäämän kaikkia hiuksiani.


8. Vaalea pitkä tukka erilaisilla melko hillityillä yksityiskohdilla. Voi, miten mulla onkaan ikävä pitkiä hiuksia ja kiharoita. Kiharat siirtyivät synnytyksen myötä, pienemmän neidin päähän eikä niitä ole valitettavasti mahdollista saada takaisin ja taitaapa pitkissä hiuksissakin olla vähän liikaa vaivaa.


9. Vaaleat hiukset punaisen eri sävyillä, maustetuilla yksityiskohdilla. Jos oma värini olisi tällä hetkellä yhtä vaalea kuin yläasteaikaisissa, alarivin kuvissa, ei olisi epäilystäkään siitä ettenkö jättäisi hiuksia värjäämättä. Valitettavasti väri on tällä hetkellä lähempänä kellertävää, eikä allergia salli hopeashampoon jatkuvaa käyttöä. Mutta mitä sanotte kahdesta ensimmäisestä kuvasta, joissa vasen sivu on ajettu lyhyeksi?10. Viimeisempänä, muttei vähäisimpänä kollaasi, jonka kuvissa hiukset ovat pääosin luonnollisen väriset. Keskirivin kuvissa hiukset on raidoitettu kauttaaltaan ja taas tuo otsatukka, jonka saisi pyyhkiä pois jokaisen valokuva-albumeista. Muissa kuvissa mennään luonnollisella linjalla. 


Vinkkejä, kävelenkö ensiviikolla parturiin mukanani, jokin kuvista 1-10 vaiko jotain ihan muuta?

2 kommenttia:

  1. Sun oma väri näyttää niin kivalle, et mä kasvattaisin sen ja pitkät hiukset takas :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain kumman syystä sorruin tuolloin kaikkia väitöksiäni vastoin punaiseen ja nyt on kovalla vaivalla aloitettu urakka kohti omaan väriin siirtymistä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...