sunnuntai 22. helmikuuta 2015

80 neliötä: lastenhuone

Tänään starttaa pitkään kaavailemani, postaussarja 80 neliötä. Sarjassa esittelen kotiamme tai lähinnä kotimme sisutusta. Vaikka tässä asunnossa ollaan asuttu jo reilu vuosi, on silti kaikki ainakin omasta mielestäni ihan kesken. Ainut huone, johon tällä hetkellä olen tyytyväinen, on Ilonan huone, siksi postaussarja starttaakin siitä. En toistaiseksi osaa sanoa kuinka usein postauksia ilmestyy tai miten ne toteutan. Luultavasti sitä mukaa kun saan keräiltyä kasaan pienet palat, joilla saan huoneista mieleiseni.

Meidän koti on melko iso rivitalokolmio, maaseudulla. Sisätilaa on noin 80 neliötä ja ellen ihan väärin arvioi, on pihatilaa suurin piirtein saman verran, ehkä hieman enemmänkin. Kotimme on meidän näköinen, värikäs ja täynnä pieniä yksityiskohtia. Tavoitteenani olisi saada tästä vähän hillitympi kokonaisuus, muttei missään nimessä pelkkää mustaa ja valkoista. Ilonan huone on aika lähellä sitä mitä ajan takaa. Valoisaa, tilavan näköistä ja hillittyjä värejä, joiden sekaan lisätään jokin värikkäämpi väri piristysruiskeeksi. Kodissamme saa näkyä elämisen meininki, lastentarvikkeita ei kätketä kaappiin samoin kuin ei meidän harrastustarvikkeitakaan. Jos alan laittaa kotia olen melko tarkka siitä, että jokainen kaappi ja nurkka tulee siivottua, mutta arkisin eivät juomalasit pöydällä tai lelut lattialla haittaa ollenkaan.

Ilonan huoneessa hallitsevina väreinä toimivat valkoinen ja harmaa. Piristysruiskeina vaaleanpunaisen eri sävyjä ja toki lastenhuoneessa joukkoon saa eksyä muutama kirjavampikin esine. 


 Seinähyllyt, pöytä, tuoli ja matto Ikea 

 Hyllykkö ja laatikot Ikea / Iso kori Tiimari

 Säilytyslaukut ja pilvikori Lekmer /CD-levyteline Kirpparilta


 '


 Kehykset ja kehysten sisään laitettu lahjapaperi / Ikea


Verhokangas Jätti rätti / Päiväpeite Jotex / Valokuvakehykset Masku koti

 Tyynynpäälliset / H&M

 Hylly Ikea / Koristepalikat Hintakaari / Ruukku Masku koti


Seinähyllyt Jysk / Tähtikuvioinen laatikko Lekmer

Sisustusesineet, joissa ei ole mainintaa ovat joko lahjoja tai olleet meillä niin kauan, etten muista enää itsekään mistä ne ovat. Esimerkiksi tuo lipasto on omasta ensimmäisestä huoneestani. 

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...