sunnuntai 7. joulukuuta 2014

LUUKKU 7: Joululahjatoiveet

Ilona kirjoitteli jo marraskuussa Joulupukille kirjeen, joka löytyy täältä. Nyt on äidin vuoro esittää lahjatoivelista. Moneen vuoteen minulla ei ole ollut kuin muutama joululahjatoive. Nyt kun ensimmäinen, oma koti alkaa olla valmis, on mieleen tullut vähän useampi lahjaidea, jolla voisi sisustusta ja astiakaappia täydentää. Lahjatoiveiden pääpaino onkin astioissa ja pienissä sisustusesineissä, mutta muutama muukin juttu mahtuu mukaan.Jo jonkin aikaa keräilemästäni Iittalan aquan värisestä KoKo-astiastosta, puuttuu vielä muutama kahvitassi, murokulho, teekuppi ja 27cm:n lautanen. Toinen astiasto, joka olisi näin joulun aikaan mieluinen, on Iittalan punainen Taika-astiasto. Erityisesti nuo ruokailulautaset ja murokulhot ovat nättejä.


Toinen astiasto, jota olen kerännyt ovat Muumit. Tällä hetkellä kaapista löytyy vasta Muumimukeja, mutta tarkoitus olisi, jossain vaiheessa kerätä myös tarjoiluastioita.


Mariskooleja, minulta löytyykin jo toistakymmentä, mutta näitä uusimpia värejä vielä uupuu.

 

Keittiön pöydälle olisi kiva saada, joitain pieniä tuikkuja. Ennestään minulta löytyy sekä yksi kivituikku että yksi kastehelmituikku, joten jompiakumpia olisi kiva saada pari lisää.


Näitä erilaisia Partyliten somisteita olen ihaillut jo useamman vuoden ja edelleen toivon, jotain näiden tapaista, joissa voi kynttilän alle tehdä erilaisia asetelmia.Elegia aterimista minulta puuttuu vielä, erilaisia ottimia. Salaattiottimet, kakkulapio, voiveitsi ja kauhoja. 


Käsipyyhkeitä meillä on vaikka muille jakaa, mutta yhteen sopivia kylpypyyhkeitä taitaa olla vain yksi pari. Siksi keräsin tähän muutaman, nätin pyyhevaihtoehdon.


Pörrösukkia ei yksinkertaisesti ole koskaan liikaa, tässä parit söpöt sellaiset.


Jotta koko perhe olisi yhteneväinen, pitäisi minullakin olla Reinot. Reinot ovat niin helpot laittaa jalkaan kun nopeasti käy ulkona. Jos saisin itsellenikin tällaiset, ei tarvitsisi aina lainata Jonin Reinoja.


Vaikkei meillä saunaa olekaan, olisi suihkunkin jälkeen kiva vetäistä vain kylpytakki päälle. Näistä kaksi etumaista ovat sen tapaisia, joita itselleni haluaisin.


Vain Elämää CD-levyt!Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, aikuisten lautapeli, jota voitaisiin pelata ihan kahdestaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...