tiistai 2. joulukuuta 2014

LUUKKU 2: Valmiina pikkujoulukauteen!

Pikkujoulukausi alkaa olla käsillä hetkenä minä hyvänsä. Vaikkei itselläni yhtiäkään pikkujouluja ole tiedossa, päätin silti tarttua monelle ajankohtaiseen aiheeseen. Mitä muutakaan kautta melkein valmis vaatetusalan ammattilainen voisi asiaan tarttua kuin vaatteiden kautta. Itselleni vaatteet ja asusteet ovat tärkeä juttu ja saatan välillä ulkomuodollani ampua vähän ylitse. Ehkä voin kuitenkin helppottaa muiden asukriisejä, kolmella kollaasilla, jotka kokosin H&M:n syksyn valikoimista. Tämä ei ole mainos enkä hyödy tästä mitenkään. H&M:n valitsin siksi, että se on liike josta useimmiten ostan omat vaatteeni. Ensinnäkin siksi, että kyseisestä liikkeestä löytyy jokaisen tyyliin jotain, mutta myös suht koht halpojen hintojen vuoksi. Hyvin vaatteet ovat kestäneet myös käyttöä vaikka harvemmin montaa vuotta viitsin samoja vaatteita kuluttaa. 

Kollaasien väreistä tuli aika synkkiä siihen nähden kuinka räväkästi yleensä pukeudun. Näin synkkänä aikana vaatteissakin näkyy enemmän tummia sävyjä, mutta ihan näin mustaa en olisi itsekään uskonut valitsevani. Vaikka äsken sanoinkin H&M:ssä olevan suht halpaa, kuulostavat näiden kollaasien summat silti päätä huimaavilta hinnoilta. Koska tykkään olla vähän ylitseampuva haluaisin, jonkun näistä mekoista kotiuttaa itselleni varsinaiseksi jouluksi. Luojan kiitos koruja, kenkiä ja laukkuja on itselläni niin paljon ettei ihan koko omaisuutta tarvitsee laittaa yhden joulun asuun. 


Omaksi suosikikseni näistä asuista valikoitui tämä ensimmäinen. Ihan jo siksikin, että tämä mekko maksaa vain vajaan kympin. Ennen kaikkea kuitenkin siksi, että tämä on ainoa värillinen vaihtoehto ja koska mekossa on aina niin ihanaa pitsiä, ei valinta voi osoittautua vääräksi. 

Myös tämä asu olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta jotten kuitenkaan vetäisi sukulaisten kesken vietettävää juhlaa ihan överiksi, jätän tämän asun suosiolle muille, suurempiin juhlatilaisuuksiin. Kultaiset yksityskohdat ja asusteet kuitenkin houkuttelisivat äskeisen asun hopeita koruja enemmän.

Ennen ensimmäisen kollaasin mekon näkemistä olin varma, että tässä on se mekko jonka tahdon. Naisellinen ja hillitty, joukosta erottavalla paljettietumuksella. Nyt kun olen näitä kollaaseja katsellut päivästä toiseen, olenkin sitä mieltä etten missään nimessä voisi laittaa ylleni mitään näin mustaa. Tiedä sitten johtuuko se tummista asusteista vai olisinko edelleen samaa mieltä yhdistäessäni mekkoon jotain värikästä. Todellisuudessa tuskin yhdistäisin asuun sekä kultaisia, että hopeita koruja, mutta koska ajatukseni siitä kumpi sopii paremmin ovat ristiriitaisia, lisäsin kuvaan molempia. Musta ja kulta ovat yleensä takuu varma yhdistelmä, mutta tämän mekon paljetit heijastavat ainakin kuvassa enemmän hopeaa, jolloin se olisi parempi vaihtoehto.

Kaikki kuvat H&M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...