tiistai 25. marraskuuta 2014

Puuvillan shoppailut, osa 2

Lauantaina esittelin ensimmäisen osan kauppakeskus Puuvillassa tehdyistä löydöistä. Silloin vuorossa oli sekalainen kasa asusteita, kosmetiikkaa ja lastenvaatteita. Tänään vuorossa ovat itselleni löytämäni vaatteet. 

Ilonan syntymän jälkeen itselle on ollut tosi vaikea löytää vaatteita tai ylipäätään yhtään mitään ulkonäköön liittyvää. Jostain kumman syystä sitä suuntaa aina ensin lastenvaateliikkeisiin ja vasta viimeiseksi laahustaa puolikuolleena naistenvaateosastolle. Sieltä ostaa suurin piirtein ensimmäiset vastaan tulevat vaihtoehdot tarvitsemistaan vaatteista. Usein vieläpä sovittamatta. Onneksi taidan olla aika harjaantunut shoppailija, sillä tälläkin reissulla onnistuin sovittamatta ostamaan oikeat koot kaikista muista paitsi farkuista, jotka testaan aina. Ostoslistallani oli muutama juhlallisempi vaate, joita en, koko kauppakeskuksen kierrettyänikään löytänyt. Sen sijaan rentoja kotoilu vaatteita löytyi senkin edestä. Olin ihan yllättynyt siitä kuinka löysistä ja tavanomaisista vaatteista ostoskassieni sisältö täyttyi. Yleensä kasseistani on löytynyt vain piukkoja, juhlavia ja mitä eriskummallisempia vaatteita ja asusteita. Tosin miehinen kommentti tähänkin ostossaldoon oli "Täytyykö aina ostaa vaatteita mitä kukaan muu ei ikinä käyttäis."


Söpön Minion-paidan löysin New Yorkerista. Tämä paita on sen verran tavallisen mallinen, että päätyy todennäköisesti koti käyttöön, mutta kotoilu vaatteistahan mulla oli pulaa. Lökärit mun ostoslistallani lukikin ja sellaiset löysin Cubukselta. Cubus ei ole mikään lempivaateliikkeeni, mutta sinne suuntaan yleensä jos on pulaa rennommista vaatteista tai ihan peruspaidoista.


Nämä trikootkin löysin Cubukselta, joten nyt kun omistan kahdet kunnon trikoot, ei haittaa vaikka toiset olisivat pesussa kun pitäisi lähteä Ilonan jumppaan.


Peruspitkähihaisia paitoja ostin talven varalle H&M:stä. Nämä menee hyvin vaikka neuleen tai toisen pitkähihaisen alla.

 

H&M:stä ostin myös nämä farkut, jotka ovat ostoksistani, eniten minun näköiseni. Perinteiset farkut, joissa on kuitenkin sitä jotain, nuo henkselit, jotka tarvittaessa saa irtikin. Harmaa perustoppi on Cubukselta. Toppipinoani olen pikku hiljaa, syksyn mittaan yrittänyt uusia, jotta saisin nyppyyntyneet ja raskauden aikana venähtaneet paidat pois kaapistani.


Muutama vuosi sitten käytin jatkuvasti paitapuseroita, joista melkein kaikki hävitin kesällä. Nyt törmäsin New Yorkerissa tähän puseroon, jossa on huppu ja päätin kokeilla josko taas innostuisin. Onneksi saatiin yksi New Yorker tännekin päin, ettei aina tarvitse lähteä Ideaparkiin saakka.


Viimeisenä Cubuksen collegepaita, jossa kivan piristävän värinen teksti. Hupparia lähdin alun perin etsimään, mutta niitä oli kovin vähän myynnissä, joten tyydyin tähän paitaan. Cubuksella oli muuten tosi moni vaate nyt hintaan 9,90.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...