lauantai 22. marraskuuta 2014

Puuvillan shoppailut osa 1

Käytiin tänään tutustumassa, Porissa avattuun uuteen kauppakeskus Puuvillaan. Kauppakeskus on nimensä mukaisesti rakennettu vanhaan puuvillatehtaaseen ja on kyllä näkemisen arvoinen paikka. Sisältä päin ei ikinä uskoisi, että kyseessä on niinkin vanha rakennus. Liikkeittä löytyy varmasti jokaisen makuun. Vaatekauppoja laidasta laitaan, urheiluliikkeitä, lelukauppoja, kahviloita ja ravintoloita, sekä kosmetiikkamyymälöitä, kirjakauppoja, sekatavarakauppoja ja elintarvikeliike. Ainut mitä jäin kaipaamaan olisi kunnon askarteluliike ja miksei kangaskauppakin. Liikkeiden lisäksi Puuvillasta löytyvät HopLop, lasten leikkihuone ja olohuone, vaikka odotteleville miehille sekä terveyskeskus ja hammashoitola. Tietenkään unohtamatta siistejä ja tilavia WC-tiloja ja lastenhoitohuoneita. Mitään negatiivista sanottavaa en ainakaan näin yhden käynti kerran perusteella osaa sanoa.

Ennen Puuvillassa käyntiä kierrettiin Porin keskustan kautta, jotta päästiin Muksumassiin, Sinooperiin ja tietysti Raxiin syömään. Reissuun lähdettiin pääasiassa joululahjaostoksille ja jouluisia vaatteita metsästämään. Ote shoppailuun kuitenkin lipesi hiukan ja heräteostoksia taisi tulla enemmän kuin laki sallii. Muutama joululahjakin jäi vielä ostamatta, joten täytyy vielä lähipäivinä upota nettikauppojen syövereihin. Ostoslistani näytti suurin piirtein tältä:


Lopputuloksena tältä listalta saa yliviivata kaikki muut sanat paitsi sukkahousut, mekko ja joululahjat. Varsinaisesta ostoslistasta tuli kuitenkin hieman pidempi. Mukaan tarttui jonkin verran ale-tuotteita ja muita heräteostoksia. Paitoja, lökärit, leggingsit, takki ja Ilonan synttärilahja. Koska ostoksia on niin paljon jaoin ne kahteen eri postaukseen. Omiin vaatteisiini ja muihin niiden jälkeen jäljelle jääviin. Tällä kertaa vuorossa ne muut eli asusteet, kosmetiikka, askartelutarvikkeet, alusvaatteet sekä Ilonan vaatteet, asusteet ja tarvikkeet.


H&M:stä mukaan tarttui Ilonan joulumekkoihin sopiva neule ja tossut yhteensä kahdella kympillä. Neule sopii onneksi muulloinkin kuin jouluna ja mikseivät kengätkin. Nyt vain odotellaan lähteekö Ilona kävelemään ennen joulua ja onnistuuko kävely näillä ihan todellisuudessa sitten kuitenkaan.


Name it:n pop up myymälästä löytyi puoleen hintaan ihana softshell-takki. Tämän tapaista haalaria etsin Ilonalle jo alkusyksyllä, joten onneksi kävi hyvä tuuri ja löydettiin ensi kevääksi takki alle kahdella kympillä. Kokoja oli jäljellä vain muutamaa ja siksi valitsin koon 92, jotta mahtuu varmasti päälle. Hyvä niin sillä kotona sovitettaessa huomattiin, että tämä olisi jo nyt ihan sopiva ellei tosi, tosi pitkiä hihoja oteta huomioon.


Citymarketista löytyi hyvä ja varmasti tarpeellinen synttärilahja Ilonalle. Kuomat koossa 22 ja vieläpä kivan näköiset ettei tarvinnut perinteisiä yksivärisiä ostaa. Nämä ovat hyväksi todetut ja helppohoitoiset omasta lapsuudestakin tutut talvikengät.


Muksumassista löytyi heräteostoksena tämä niskatuki ja tarpeellisempana kaapinsuljin, jottei pikku neiti pääse maistelemaan konetiskiaineita. Tämä tuki toivottavasti helpottaa pidempiä automatkoja, jolloin uni ehtii tulla ja pää roikahtaa ikävästi. Tämä oli vieläpä niin pieni, että istuu tosi hyvin pienemmänkin matkailijan niskaan ja pitää hauskaa ääntäkin, tytön päätä painaessa.


Sinooperista lähdin etsimään tarvikkeita joulukoristeaskarteluihin ja niitä löysinkin. Tämä on sellainen kauppa, jossa on pakko kulkea laput silmillä oikeiden hyllyjen luo ja pikimmiten kassalle, etten hetken päästä poistu kaupasta mukanani muutamaa satasta kevyempi lompakko. Kaiken tarpeellisen kuitenkin löysin, ääriviivatarroja pakettikortteihin, maalitussit joulukorttien kirjoittamiseen ja styroxpalloja ja -kuusia koristeita varten.


Hairlekiinista kävin hakemassa ruskean hiuspuuterin, jota kovasti jossakin lukemassani blogissa kehuttiin. Ihan samaa tuotetta ei liikkeestä löytynyt, mutta yhden kokeilun perusteella Four reasonin puuteri ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Hiukset on helppo muotoilla ja kohottaa eikä vaaleasta juurikasvusta ole jäljellä jälkeäkään. Helppo niksi parturikäyntiä odotellessa.


Glitter on toinen kauppa johon minua ei saisi päästää lainkaan. Tälläkään kertaa ei heräteostoksilta vältytty ja mukaan tarttui valkoinen helmikaulakoru, joulupallokorvikset ja pieni pinnillä kiinnitettävä hattu myöskin joulunaikaa varten.


Suosikkivaatekaupastani H&M:stä olin jo aiemmin bongannut nämä paljetein koristellut alusvaatteet, jotka nyt tarpeen tullen kävin hakemassa itselleni. Alkuviikolla paljastuu mitä muuta löysin H&M:stä sekä Cubuksesta ja New Yorkerista. 

1 kommentti:

  1. Haluaisitko myydä nuo korvikset? Ne olis just sopivat mulle,vaikka olenkin dinosaurus ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...