sunnuntai 2. marraskuuta 2014

OOTD

Mikä ihmeen OOTD, on kysymys, joka on varmasti herännyt muidenkin mieleen viimeistään tämän vuoden aikana. Kirjain lyhenne pyörii jatkuvasti blogeissa ja Instagram tileissä. OOTD on lyhenne englannin kielisistä sanoista Outfit of the day. Suomeksi Päivän asukokonaisuus.

Ajatuksenani oli, että blogi pyörii enemmän perhe-elämän puolella, mutta koska useampi jo julkaistu postaus voidaan luokitella lifestyleksi päätin kokeilla myös päivän asukokonaisuuden esittelyä. Jatkossakaan en ole kuvia asuista julkaisemassa päivittäin enkä edes viikoittain, mutta sopivan tilanteen tullen niitäkin tullaan näkemään. Jos näin voi sanoa blogista tulee viimeistään tämän myötä lifestyle- eli elämäntapa -blogi. Se ei tarkoita sitä etteikö jatkossakin puhuttaisi lapsista ja perhe-elämästä vaan sitä, että joukkoon mahtuu myös äidin omaa elämää. Muotia, sisustusta, käsitöitä ja ajatuksia muustakin kuin lapsiin tai äitiyteen liittyvistä aiheista. Jos blogi alkaa muistuttaa sekametelisoppaa, karsitaan aihealueita tarpeen tullen. 

Takaisin itse aiheeseen eli eilisen pyhäinmiestenpäivän asukokonaisuuteen. Arkinen asu, sillä meidän pyhäpäivään ei kuulunut mitään ihmeempää juhlimista vain päivällinen Ilonan isomummun ja -papan luona. 

Farkut Cubus, paita Seppälä, kaulakoru Seppälä, oikean käden sormukset H&M ja vasemman käden sormus Nomination. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...