maanantai 17. marraskuuta 2014

Muistattehan seurata!

Olen ihan yllättynyt siitä,että Arjen ihanuuksilla on täällä Bloggerissa jo kymmenen seuraajaa! Ei kuulosta kovin isolta määrältä, mutta minulle se on tosi juttu. Alunperin kirjoitin blogia lähinnä itselleni ja olenkin ihan ymmälläni, että minun juttuni kiinnostavat myös muita. Koska kaikki eivät bloggeria käytä ovat blogin seuranta mahdollisuudet pikku hiljaa lisääntyneet.

Twitterissä blogia voi seurata nimimerkillä arjenihanuuksia. Sinne pyrin päivittelemään uudet postaukset heti niiden ilmestyttyä.

Instagramissa minut löytää nimimerkillä marb_le ja sinne yritän useamman kerran viikossa lisäillä meidän arjesta kuvia, jotka eivät tänne blogiin päädy.

Näiden lisäksi postaukset päivittyvät automaattisesti BlogilistalleBlogloviniinBlogkeeniin ja Bubblareen.

Uusimpana seuraamis mahdollisuutena loin blogille Facebook-sivut, jonne yritän päivitellä linkit uusiin postauksiin ja mahdollisesti myös jotain pientä ekstraa silloin tällöin. Sivusta pääset tykkäämään tästä!

Pyrin päivittämään ja mainostamaan niin, että jokaiselle löytyisi mieluinen seuraamispaikka, mutta kannattaa huomauttaa jos jokin mielestäsi olennainen paikka puuttuu. Arjen ihanuuksien sivuille pääsee klikkaamalla tämän postauksen some-palvelimien linkkejä sekä sivupalkista löytyviä palleroita napsauttamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...