maanantai 17. marraskuuta 2014

Kirje joulupukille!

Rakas Joulupukki!
Ensimmäisenä jouluna tahtoisin lahjaksi paljon leluja, vaikka äidin mielestä niitä onkin jo ihan liikaa. Mitä enemmän ääntä pitäviä sen parempia. Rumpu olisi kiva, siitä äiti ei voisi irrottaa pattereita ja voisin metelöidä niin paljon kuin haluan. Helistimet ja muut pikkuvauvojen lelut ovat ihan tylsiä. Lelut joista saa luukkuja auki ja kiinni ovat parhaita, mutta myös muut "älylelut" ovat alkaneet kiinnostaa. Kirjatkin ovat kivoja, mutta niitä meillä on jo tosi paljon kun äiti ei ikinä muista peruuttaa kirjakerhon paketteja.


Perässä vedettävä lelu voisi olla kiva jos vaan pysyisin yksin pystyssä. Koirat on parhaita ja niitä ei voi koskaan olla liikaa. Pehmoleluja on jo tosi paljon, mutta niitä on niin kiva halia ja pussailla, että voisin ottaa vielä yhden lisää. Alla oleva koira olisi hauskan värikäs ja äiti on sitä mieltä, että sen avulla voisi oppia uusia sanoja.Äidin mielestä mun pitäisi viihtyä ulkona pidempään, mutta eihän siellä ole edes mitään tekemistä. Siksi toivonkin paljon ulkoleluja talveksi ja kesäksi. Vauvakahvilassa on auto, jolla tykkään potkutella ja olisi hauskaa jos kotonakin olisi joku menopeli.Söisin paljon mieluummin itse ja pian tarvitsen jo isojen tyttöjen aterimet. Muumit olisivat parhaimmat, niistä meillä tykkää kaikki.


Äiti käski pyytää vielä vaatteita koossa 80, vaikka itse olisin mieluummin ilman. Niitä on mun mielestä ihan liian paljon, mutta äiti on hulluna kaikkeen tyttömäiseen.


Joulupukille, rakkaudella Ilona.


4 kommenttia:

 1. Hihhii, meillä tyttö sai viime vuonna jätskiduplot ja ne on nyt ihan superhitti! Joka päivä saadaan jäätelöä :D noita duploja en olisi itse ostanut, kun jotenkin kuvittelin ne tylsiksi, mutta miten vääräsdä olinkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olin ajatellut juuri noita duploja kun muistan, että omassa lapsuudessa ne oli ihan hittijuttu vielä vähän vanhempanakin :D silloin ei kyllä ollut mitään jätskejä tai muitakaan tyttömäisiä juttuja :)

   Poista
 2. Olipa kivoja juttuja! Tuollainen liukumäki olisi kyllä ihana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olisi. Varsinkin kun on iso piha missä riittäisi tilaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...