maanantai 13. lokakuuta 2014

Terveiset sängynpohjalta!

Ehdin jo muutamaan otteeseen kehua ettei olla sairastuttu syysflunssaan, joka yleensä löytää minut heti ensimmäisten joukossa eikä jätä rauhaan yhdellä kerralla. Olisi pitänyt saman tien koputtaa puuta, sillä lauantai-illalla se löysi meidän luo. Mainitsin jo viime postauksessa, että Ilonalle oli hoitopäivän aikana ilmestynyt nuha. Vielä samana iltana nuha iski myös minuun. Eilinen päivä meni sohvan pohjalla makoillessa ja illalla nousi Ilonalle kuume. Viime yö oli levoton ja koko perhe nukkui huonosti. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että parempaa päin ollaan jo menossa. Pitäisi varmaan taas koputtaa puuta.. Mun flunssasta on jäljellä enää tukkoinen nenä ja yskä. Ilona konttaa tavalliseen tapaansa ympäri taloa, levittäen tavaroitaan. Muutama pieni yskähdys kuuluu silloin tällöin ja nenä pitää käydä välillä pyyhkimässä.

Nyt on Ilonan ensimmäiset kunnon taudit koettu ja hengissä ollaan selvitty. Tiistain ja keskiviikon välisen yön oksentelut eivät aiheuttaneetkaan oksennusrefleksiä itsellä vaikka koko sänky menikin pesuun. Flunssastakin ollaan suoriuduttu kunnialla ja Buranan voimalla päästy eteenpäin. Onneksi sairastelut osuivat viikonloppuun, jolloin Joni on kotona eikä kaikesta tarvinnut selviytyä yksin.


Toimiviksi keinoiksi vauvan olon helpottamiseksi on todettu suolatipat tai -suihke, runsas veden juonti sekä suljetussa ja kuumassa suihkuhuoneessa höyryhengittely. Pahimmassa tapauksessa vauvasuppo rauhoittaa pikkuisen nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...