torstai 2. lokakuuta 2014

Lakkoilun tuloksia

Syyskuu on vaihtunut elokuuhun ja lakkoilu on virallisesti ohi. Aika menikin yllättävän nopeasti, mutta kuinkas siinä sitten kävi?

Ostoslakko
Leggingsejä, petivaatteet ja suklaalevy. Ostoslakko sujui odotettua paremmin vaikka muutama repsahdus sattuikin. Alkukuussa Huittisten reissulta mukaan tarttui Jyskin alennuksista Ilonalle Paul Frankin petivaatteet ja Tokmannilta euron suklaalevy. Porista löysin Lindexistä Ilonalle leggingsit, jotka tulivat tarpeeseen silloiseen housupulaan ja pakko ostoksena tossut pikku neidin pakkasella jäätyneisiin varpaisiin. Viime viikolla löysin vielä Tokmannilta itselleni mustat ja viininpunaiset trikooleggingsit kahdet yhden hinnalla sekä Masku kodista thermoleggingsit, jotka kaikki tulevat tarpeeseen. Samalla periaattella yritän jatkaa myös lokakuun lukuun ottamatta Turun ostosreissua ja Ilonan kerraston tilausta.Somelakko
Somelakko ei ihan niin hyvin onnistunut, mutta kiitettävästi sekin. Jonkin verran tuli repsahduksia erityisesti Instagramin suhteen. Se kun on niin helppo avata sovellus puhelimesta ja muutamassa minuutissa selata läpi päivän tapahtumat. Myös Facebookin ja Bloggerin kanssa lipsahti muutamaan otteeseen, mutta loppua kohden helpotti. Tätäkin lakkoilua yritän jossakin määrin jatkaa edelleen. Onhan se huomattavasti mukavampaa kun ei koko ajan ole puhelin kourassa ja tietokoneen läppä pysyy päivän alhaalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...