keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Omilla ajatuksilla, lukijoiden ehdoilla

Olen lähiaikoina miettinyt paljon sitä miksi kirjoitan blogia, mitä haluan täällä julkaista ja minkälaisen kuvan antaa itsestäni ja perheestämme. Aloin kirjoittaa lifestyle-blogia alunperin siksi, että saan purkaa asioita sanoiksi ja kertoa kuulumisia sukulaisille ja tutuille ihan reaaliajassa. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä ja olisi kiva saada myös lisää lukijoita ja palautetta ulkopuolisiltakin ihmisiltä. Miksei joskus tulevaisuudessa mahdollisesti tehdä yhteistötä erilaisten firmojenkin kanssa. 

Tosi asia on kuitenkin se, että tulen aina kirjoittamaan blogia itseni vuoksi ja täältä löytyy monesti postauksia, jotka eivät lukijoita kiinnosta vaan ovat lähinnä omien ajatusten purkamista ja muistiin kirjoittamista. Kirjoitan omasta tahdosta, mutta lukijoiden ehdoilla. Siksi olisi kiva kuulla mitä te haluaisitte lukea? Eli postausideoita otetaan vastaan.Postaustahti on alkuajoista hidastunut jonkin verran ja välillä on viikkoja, jolloin ei ilmesty yhtäkään uutta tekstiä. Syynä siihen on useimmiten ihan yksinkertaisesti se, ettei päivisin ole aikaa ja iltaisin olen niin poikki, että menen suoraan nukkumaan. Yhä useammin kuitenkin on tullut olo ettei ole mitään annettavaa itsestään ja täysin merkityksettömältä tuntuva postaus on jäänyt luonnoksiin lojumaan. Näihin väleihin täytettä ovat tuoneet bloggaajien väliset yhteistyöt.

Mitä te lukijat haluisitte lukea? Onko vaate- ja ostospostauksia tullut liikaa? Ovatko bloggaajien yhteistyöt mielenkiintoisia vai turhakkeita? Karkottaako mahdolliset mainokset lukijoita?

Vaate-esittelyjä ja ostospostauksia on tulossa jatkossakin sillä ne ovat aika iso osa meidän elämää ja sellainen asia, joka piristää aina välillä tavallista arkea. Myös yhteistöitä on ainakin toistaiseksi tulossa muutama, joiden avulla blogi saa näkyvyyttä ja täytettä tyhjiin päiviin. Jatkossa pyrin useammin kirjoittamaan ajatuksia äitiydestä ja ajankohtaisista asioista. Lapsen kasvojen näkymättömyys ja blogin värikäs ulkoasu ovat sellaisia asioita, joista en kovin mielelläni ole valmis luopumaan. Eiköhän tällä kaavalla tästä blogista saada minun näköinen ja lukijoiden mieleinen.  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...