lauantai 11. lokakuuta 2014

Lapsivapaapäivä

Oma-aika tekee välillä ihan hyvää, lapsiperheen arjen rinnalla. Joni oli ilmeisesti huomannut mun kireyden ja väsymyksen, jota Ilonan, jo jonkin aikaa kestänyt valvottaminen, on aiheuttanut, ja ehdotti pientä lomaa. Päivisin olen ihan pirteä ja jaksan touhuta Ilonan kanssa, siivoilla kotia ja käydä lenkillä. Illalla kun Ilonan on saanut nukkumaan ja jäisi aikaa kahden kesken on niin väsynyt, että tiuskii kaikesta eikä jaksa yhtäkään leffaa katsoa. Ei olisi siis parempaan saumaan tämä lomapäivä voinut tulla. Toista kertaa pikku neidin syntymän jälkeen suunnattiin kylpylään. Tällä kertaa Turun Caribialle.


Reissu aloitettiin syömällä Havannassa ja oli kyllä hyvää ruokaa. Eikä edes niin kallista kuin olin varautunut. Mulle maistui Kanaa Caribian tapaan ja Jonille Keittiömestarin hampurilainen. Mun kanafileen lisukkeena oli maissi-valkosipulikastiketta, tomaatti-melonisalaattia ja bataattiranskalaisia, joita kokeiltiin heti kotonakin iltapalaksi. J:n hampurilainen oli tosi suuri ja välissä oli kunnon pihvi sekä paljon pekonia ja muita lisukkeita. Suosittelen maistamaan, jos Caribialla käytte.


Ehkä vähän väärässä järjestyksessä, ruokailun jälkeen mentiin kylpylän puolelle lillumaan porealtaisiin ja laskemaan mäkiä. Olin ihan unohtanut kuinka paljon erilaisia altaita Caribialla on. Pari isompaa allasta, joissa on yksittäisiä poreita ja suihkuja. Kaksi kuumavesiporeallasta. Yksi vähän viileämpi allas kunnon uimista varten. Lämmin vesinen ulkoallas ja kylmäallas sekä kolme liukumäkeä. Sisäinen pikkutyttönikin heräsi ja tahtoi muutaman kerran laskea sekä uimarenkaalla että ilman rengasta. Oli tosi hauska ja rentouttava reissu.


Uinnin jälkeen olisi voinut vajota vastaanoton sohvan uumeniin, mutta käytiin vielä Hansakorttelissa kiertelemässä kauppoja. Stockmanin Hullut päivät oli ehdottomasti katsastettava ja muutama muukin vaate-ja kenkäkauppa tuli kierrettyä. Lopuksi käytiin vielä kahvilla ja jätskillä ja lähdettiin hakemaan väsynyt reissaaja kotiin. 


Jonille löytyi Click Shoes:ta uudet talvikengät, pipo H&M:stä ja lapaset Seppälästä. Ihme kyllä itselleni ei tällä kertaa tarttunut mukaan mitään.Hulluilta päiviltä löysin Ilonalle söpön Bogin collegetakin. Tähtikuvio on hurmannut mut täysin ja kaikki lasten tähtikuvioiset vaatteet pitäisi saada meidänkin kaappiin. Joni valitsi Ilonalle tuliaisiksi pöllöunirätin. Pöllö sai vastaan naurukohtauksia ja kovia kiljahduksia. Pikkuinen oli hoitopäivän aikana saanut pienen nuhan ja uni tuli nopeasti uusi pöllö kainalossa. Muuten Ilonan päivä oli mennyt hyvin. Neiti oli ollut pirteä ja nukkunut reilut kolmen tunnin päikkärit.
Hyvillä mielin voi siis jatkossakin jättää Ilonan hoitoon vaikkei ihan heti mieli teekkään pikku neidistä irroittaa. Alkureissun ikävän ja omantunnon tuskan toisen hoitoon jättämisestä voi kai seuraavalla kerralla unohtaa. Täytyyhän jokaisen joskus saada omaa-aikaa ja Ilonakin nauttii kun saa olla mummun ja pappan hemmoteltavana ja pelleillä kummitädin ja Piki-koiran kanssa. 


<3 Mari

2 kommenttia:

 1. Voi mä olen salaisesti haaveillut pienestä kylpylälomasta, ilman lapsia! Ehkä sitten häiden jälkeen, nyt ei ole aikaa lomailla :D

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä teki kyllä hyvää, etteköhän tekin vielä ehdi lomailla :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...