maanantai 27. lokakuuta 2014

Kun lapsi nukkuu

Tiskaamista, pyykinpesua, imurointia ja pölyjen pyyhkimistä. Nämä kaikki saavat unohtua kun lapsen saa nukkumaan yöuniaan. Silloin on äidin omaa aikaa. Ei tarvitse tehdä mitään jos ei jaksa ja yleensä olenkin illalla niin rättiväsynyt, että voisin mennä nukkumaan samaan aikaan kuin Ilona. Useimmiten kuitenkin päätän tarkistaa vielä sähköpostin ja blogin kävijämäärän.

Samalla huomaankin, että muutama seuraamani blogi on kirjoittanut uuden mielenkiintoisen postauksen, jotka on aivan pakko lukea juuri nyt. Jokin näistä teksteistä houkuttelee kirjoittamaan myös omaan blogiin uuden julkaisun ja luonnoksiin pari tekstiä lisää odottamaan julkaisulleen sopivaa päivää. Kello lähestyy yhtätoista, mutta onhan pakko tarkistaa mitä Facebookissa on tapahtunut. Samalla muistan, että Salattujen elämien jakso jäi katsomatta ja klikkaan itseni Katsomoon. Jakson loputtua huomaan uuden Iholla jakson ilmestyneen ja päätän hakea iltapalaa ja katsoa vielä yhden jakson. Kello alkaa lähestyä kahtatoista eivätkä silmät pysy enää auki. Käyn pikasuihkussa ja menen tukka märkänä nukkumaan. Samassa Ilona herääkin jo syömään ensimmäisen kerran..

Ennen nukkumatin tuloa päässä pyörii keittiön tiskivuori, joka on taas kasvanut parilla tiskillä eikä pyykkikori ole tyhjentynyt itsestään. Onneksi voin olla aika varma, että päivällä olen pirteämpi ja Ilonan päiväunien aikana koti alkaa näyttää taas siltä, että täällä asuu joku. Onhan minulla ainakin kolme tuntia aikaa vain ja ainoastaan siivoamiselle. Loppujen lopuksi olen ihan tyytyväinen, että osaan ottaa omaa aikaa, vaikka sitä voisi käyttää jossain muuallakin kuin tietokoneen edessä istuen. Muutama kirja odottaa lukuaan ja keskeneräisiä käsitöitä on enemmän kuin laki sallii. Ehkä sitten eläkkeellä virkkaan loppuun vastasyntyneen vauvan tossut..


Täältä löydät linkit muihin saman aiheen postauksiin! Mitä te teette kun lapsi nukkuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...