torstai 16. lokakuuta 2014

Kevyempi lounas

En ole mikään huippukokki eikä ruuanlaitto edes erityisemmin innosta. Joni tekee meillä useimmiten ruuan jos on kotona ja minä panostan ennemmin leipomiseen. Joskus on kuitenkin kiva kokeilla jotain uutta ja voisin silloin tällöin pyrkiä bloginkin puolelle hyviä reseptejä jakamaan. Tänään tein vähän kevyemmän lounaan. Munattomia porkkanapihvejä ja kanasalaatin. Meillä kaikki ruoka on munatonta minun allergian takia. 


Porkkanapihvit:

4 pientä porkkanaa

1 sipuli

1rkl öljyä

3 pientä perunaa

3/4 dl maissijauhoja

3/4dl perunajauhoja

1tl paprikajauhetta

1tl valkopippuria

1tl suolaa

Kuullota raastettu porkkana ja kuutioitu sipuli paistinpannulla, öljyssä. Raasta peruna ja lisää muut aineet sen joukkoon. Sekoita taikina ja muotoile pihveiksi. (n.8 pihviä) Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Alkuperäinen ohje täältä!


Kanasalaatti:

1 tomaatti

n. 3/4 kurkkua

kourallinen jäävuorisalaattia

n.50 g hunaja marinoituja broilerinsuikaleita

muutama crutonki (leipäkuutio)

muutama yrttimaustettu salaattijuusto

Ohje itse keksitty ja sovellettu.

<3 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...