torstai 9. lokakuuta 2014

Ilonan päivä

Ilonan ensimmäinen nimipäivä alkaa olla takanapäin. Mitään ihmeellisyyksiä tai normaalista arjesta poikkeavaa ei ole tehty kun ei kummankaan perheessä ole ollut tapana nimppareita sen enempää juhlia. Muutama kortti kolahti postilaatikkoon ja Ilonan mummulta saatin Me&I:n pöksyt. Silti täytyy vähän hehkuttaa. Onhan tämä kuitenkin ensimmäinen nimipäivä. Askartelin Ilonalle vaaleanpunaisen pöllökortin vaikkei neiti siitä muuta ymmärtänyt kuin työntää suuhunsa. Sopivasti oli postiin tullut myös Pierre Robertin paketti ja saatiin itsekin annettua Ilonalle nimpparilahja. Paketista paljastui pitkään odotettu merinovillakerrasto. Body, leggingsit, kypärämyssy ja tuubihuivi. 


Kerrasto pääsi kokeiluun heti samana päivänä ja toistaiseksi ollaan ainoastaan tyytyväisiä. Vaatteet pitivät tytön lämpimänä sekä ovat joustavia ja ohuita, joka helpottaa ulkona liikkumista huomattavasti. Hintalaatusuhde on todellakin kohdillaan. Harvoin villavaatteita saa näin halvalla. Jos teidän lapsille päädytte tilaamaan, suosittelen tilaamaan yhtä kokoa isommat kuin normaalisti. 

Monessa blogissa pyörii tällä hetkellä Pierre Robertin alennuskamppanja, jota minäkin käytin hyödykseni. Alennuskoodi ja tuotesarjan esittely löytyy ainakin täältä ja täältä blogista. 


<3 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...