perjantai 10. lokakuuta 2014

Äidin saappaissa

Äitinä minulla on täytettävänä suuret saappaat. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Millaiset niiden saappaiden pitäisi sitten olla? Lämminvuorilliset, vedenpitävät ja pitkävartiset. Talvisaappailla pitää päästä tarpomaan syvässäkin lumihangessa pikku taaperon perässä. Niiden pitää kestää alkutalven loskakelien märkyys ja niiden täytyy pitää varpaat lämpiminä paukkupakkasillakin. Myöhemmin niiden pitää olla tottakai myös esimerkkinä lapselle, jotta hänkin laittaisi jalkaansa kunnon talvikengät eikä tepastelisi tennareilla ympäri vuoden. Paljon vaatimuksia yhdelle kenkäparille. Sanat tyylikkyys, nuorekkuus ja muotitietoisuus ei taida sopia samaan postaukseen näiden vaatimusten kanssa. Oman näköisiäkin kenkiä sentään löytyi näillä kriteereillä. Nyt kysymys kuuluukin mikä näistä on sitä laatua, joka pitää lupauksensa vedenpitävyydessä? Ja kuinka paljon siitä laadusta on valmis maksamaan?


Crocsilta löytyi useammatkin kivan näköiset saappaat ja jos ovat samaa luokkaa kesäkenkien kanssa näiden pitäisi olla myös todella kevyet. Brandosilta löysin tällaiset tossut, joita lähes joka liikkeessä myydään. Ne eivät kuitenkaan taida olla parhaimmasta päästä loskakeleillä.

NetAnttilassa oli kahdet kivan näköiset Leafin saappaat, joiden pitäisi pitää vettä ja vuorikin näyttää lämpimältä. Hinta onkin sitten sen mukainen, samoin kuin Elloksen punaisissa saappaissa, jotka eivät edes lupaa pitää vettä ulkopuolella. Viimeisenä varmana nakkina ovat perinteiset Kuomat, joiden ulkomuoto ei ole parhaimmasta päästä, mutta kuosivaihtoehtoja on rutkasti.

Kuvat lainattu NetAnttilaEllosBrandos ja Crocs.

<3 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...