tiistai 16. syyskuuta 2014

Shoppailu innostus

Shoppailulakko aiheuttaa kenties pieniä vieroitusoireita. Lähestulkoon kaikki vastaan tulleet nettikaupat on tullut selattua läpi. Ainakin lasten vaatteiden osalta. Kuumeilua lisää vielä se, että olen käynyt pikku hiljaa Ilonan vaatteita läpi ja pieneksi käyneitä olikin yli puolet käytössä olleista vaatteista. Viimeisetkin 74 ja osin jo 80 kokoiset vaatteet on kaivettu esiin ja ostoslista talveksi hankittavista vaatteista kirjoitettu. Collegehousuja tai leggingsejä pitää hankkia muutamat lisää. Hankintalistalle pääsivät myös kypärämyssy, muutamat jarrusukat, talvitossut ja tuubihuivi.Parin kuukauden päästä selviää myös mahtuuko äitiyspakkauksen talvihaalari päälle laisinkaan.

Mitä mieltä olette näyttääkö hyvältä? Osittain turhia vaatteita, joille ei todellisuudessa olisi käyttöä ja joiden osto jää vain haaveilu asteelle, mutta paljon myös tarpeellista. Yritin löytää paljon erilaisia pirteitä värejä, mutta osittain jäi melko synkäksi.

Kuvat lainattu H&MPierre RobertZaraName itReimaKappahl ja Lindex.
2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Shoppailulakkoa olen suunnitellut itsekin ja silloin on pakko pysyä kauppojen nettisivuiltakin poissa ettei vaan vahongossakaan mitään tilaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kävi viimeksi mullekin, että nettishoppailuun retkahdin, mutta nyt yritän pitää pääni!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...