lauantai 27. syyskuuta 2014

Ohi silmien hurahtanut viikko

Kuluva viikko on ollut täynnä ohjelmaa ja se näkyy myös täällä blogin puolella. Sunnuntain jälkeen ei ole ilmestynyt yhtään postausta. Kaiken lisäksi Ilona on nukkunut tosi huonosti enkä nukutustaisteluiden jälkeen ole enää jaksanut kirjoittaa. Eikä helpotusta näy. Ensi viikko on vähintäänkin yhtä kiireinen ellei jopa enemmän ohjelmaa täyteen buukattu.
No mitä me ollaan sitten koko viikko puuhailtu?

Maanantai iltapäivällä haettiin äiti töistä ja samalla reissulla jäätiin saunomaan. Ilta venyi kuitenkin niin pitkälle, että jäätin mun vanhemmille yöksi, ettei Ilonan rytmi menisi sekaisin. Noh turha luulo sekin..

Tiistai aamulla lähdettiin Ilonan ja mun parhaan kaverin kanssa Poriin viettämään laatuaikaa. Nopeasti hujahtikin koko päivä kauppoja kierrellessä.

Keskiviikkona oltiin Ilonan kanssa jumppailemassa perheliikunnassa ja sen jälkeen käytiin vielä moikkaamassa Jonia Sotilaskodissa. 

Torstaina sain tavallaan hengähtää muutaman tunnin kun Ilona pääsi mummulleen hoitoon, mutta enhän minä osannut lepsuilla vaan siivosin kaikki 80 neliötä lähes lattiasta kattoon.

Perjantaina kävin neidin kanssa Eurassa ruokaostoksilla ja kiertämässä kirppiksen. Takaisin tullessa poikettiin grillille syömään. Aika pian sen jälkeen Joni tulikin jo kotiin ja loppuilta meni perheen kesken.

Tänään käytiin taas kirppiksellä, vuorostaan Huittisissa hakemassa hintalaput mun kirppistuotteisiin. Sen jälkeen en ole muuta ehtinytkään tekemään kuin hinnoittelemaan, hinnoittelemaan ja hinnoittelemaan.. Tästä asiasta lisää luvassa keskiviikkona ja huomenna tulossa ihan kunnon asia tekstiä eikä mitään liibalaabaa meidän päivistä!
Pienet kirppislöydöt olen itselleni sallinut shoppailulakosta huolimatta. Kahden ensimmäisen kuvan paidat ja yöpuku sekä vaaleanpunakuvioiset leggingsit ovat itse tekemiäni löytöjä. Äiti toi Ilonalle punaisen takin, muutamat leggingsit, velourhousut, kintaat ja kenkiä. Ilonan toinen mummu Reiman haalarin, joka vielä tämän syksyn mahtuu. Melko tuloksellinen viikko kirppislöytöjen suhteen pitkästä aikaa. Erityisen tyytyväinen olen äitin löytämiin Ässien-reinoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...