tiistai 2. syyskuuta 2014

Lakkoilua

Monelle uusivuosi on uusien lupausten aikaa, mutta minun tulee tehtyä lupauksia ja elämänmuutoksia useammin näin syksyn alkaessa ja niinpä tänäkin vuonna. Tarkoitukseni on pysyä ainakin syyskuu kahdessa melko löyhässä lakossa kun en täysin kieltäytymään pysty ;)

Somelakko
Sosiaalisessa mediassa tulee pyörittyä enemmän kuin tarpeeksi. Koska puhelimesta löytyy kaikki mahdolliset sovellukset, kulkevat ne koko ajan mukana. Kesken imetyksen tulee selattua facebook-seinä ja ruuanlaiton välissä Instagram. Siksipä menen kuukaudeksi osittaiseen lakkoon. Selaan facebookin ja Instagramin vain iltaisin kun olen saanut pikku neidin nukkumaan. Kuvia saa julkaista koska tahansa, muttei käydä tykkäyksiä katsomassa ennen iltaa. Myös blogin kirjoitan aina vasta illalla. Vain laskujen maksamisen ym. oikeasti tärken saa hoitaa päiväsaikaan.

Ostoslakko
Oma tyyli katosi kevään aikana melkein kokonaan, kun aina tuli laitettua päälle mukavat lökärit tai trikooleggingsit ja huppari. Kesän tullen vaatetusta täytyi keventää ja innostus vaatteita kohtaan heräsi jälleen. Oma tyyli muuttui aika paljonkin, ehkä vähän naisellisemmaksi ja hillitymmäksi siksi viimeiset kaksi kuukautta rahaa on mennyt sekä mun että Ilonan vaatteisiin melko paljon. Toinen turha rahan viejä on herkut. Raskausaikana söin kaikkea mahdollista herkkua koko ajan! Karkkia, sipsejä, keksejä mitä milloinkin. Sitä ennen söin mitään makeaa tosi harvoin, sipsit olivat ainut herkku mikä maistui ja luulin palaavani samaan tilanteeseen raskauden jälkeen. Mutta ei sama meno jatkuu ja siksi siitä tulee nyt säästökohde. Vaatteita en osta tässä kuussa lainkaan ellei jotain välttämätöntä ilmaannu. Herkkujakaan en osta itse, voin syödä jos jossain tarjotaan, mutta ei itse ostettuna. Lisäksi kiellän itseltäni kaikki heräteostokset eli vain se mitä kauppalistassa lukee. Ainut suurempi rahanmeno tässä kuussa pitäisi olla Ikean reissu.

Saa nähdä pitääkö mun lakot, kaikkeni ainakin teen, jotta pitäisi. Olisi itselläkin mukavampi olo jos koko ajan ei ole tavoitettavissa joka paikassa eikä sitoutunut tietokoneeseen. Ruokaakin voisi tulla syötyä terveellisemmin ja jos sitä rahaakin jäisi vähän säästöön.


Loppuun täysin aiheeseen liittymätön kuva meidän pikkuleidistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...