tiistai 19. elokuuta 2014

Syksy tuli vaatekaappiin

Vihdoinkin saan jotain aikaiseksi. Viime maanantaina saapui toinen osa H&M:n tilauksesta, jonka jo heinäkuun lopulla tein ja nyt voin esitellä teille koko paketin. Pienellä viivästyksellä tosin, koska kuvaajat ovat vähän kortilla töiden ja koulujen alettua eli pitää taas tyytyä kuviin joissa vaatteet eivät ole päälläni. Paketin ensimmäinen osa tuli jo edellis maanantaina, joten osa ostoksista näkyy jo lomakuvissa. Vasta nyt kuitenkin, kauhukseni huomasin, että lähes kaikki tilauksessani on syysvaatteita! Kesä alkaa siis todella olla ohi..

 


Itselleni korallinvärinen jakku, kukallinen peplumpaita, viininpunainen college, kukkakuvioiset housut ja musta pitkä hame.

 
Sekä hattu ja pipo.

Ilonalle toppaliivi ja collegepaita.
Ja ekat kengät, jotka ei tosin ihan vielä käyttöön pääse, ainakaan ennen ensikenkiä. 
Olkihattu, joka on ahkerasti ollut käytössä viime viikot kun on vielä lämmintä riittänyt.
 

Vaatehuone tyhjeni siivouksen yhteydessä sen verran, että alkaakin olla aika etsiä syysvaatteita oikein urakalla. Tämän vuoksi olenkin etsinyt juttuja tämän syksyn muodista ja mieleen jäivät seuraavat asiat. Tämän syyskauden tärkein innoittaja on luonto, joka näkyy vaatteissa joiden teemana on gotiikka ja barokki. Näihin lisätään usein hieman huumoria ja leikkimielisyyttä, joka näkyy kirkkaanvärisinä yksityiskohtina ja geometrisina kuvioina. Värit ovat pääosin tummia vaikka joukkoon mahtuu myös pastellisävyjä, jotka eivät itseäni oikein miellytä. Mun tyylin värien pitää olla tummia, kirkkaita ja voimakkaita, onneksi fuksiakin taitaa vielä pysyä muodissa. Aika paljon tänäkin syksynä näkyy eläinkuvioita, pitsiä ja kiiltävää keinonahkaa sekä uutena buklee, velour ja turkikset. Mua tänäkin syksynä houkuttelee viininpunainen, kukkakuviot ja paksut neuleet sekä uutena kaikki tosi isot kultaiset korut sekä pipot! (Taidan hamstrata niitä vähän liika enkä malta luopua yhdestäkään ;) Lisää vinkkejä löytyy ainakin täältä.
Lasten vaatteista en erikseen löytäny mitään juttua, mutta eri nettikauppoja selaillessa tulin siihen tulokseen, että lasten vaatteissa kirkkaat värit pitävät pintansa läpi vuoden. Lapsiltakin löytyy paljon kukka- ja eläinkuoseja sekä samoin kuin aikuisilla ulkoiluvaatteiden pinnat ovat kiiltäviä. Suurin hitti taitaa olla leveät siksak-kuviot. Meille mummut ja isomummut on ostanut niin paljon neidin vaatteita, ettei käytännössä tarvittaisi mitään, mutta pakko silti jossakin vaiheessa jotain oman maun mukaisia syysvaatteita tilailla. Luojan kiitos vielä ei tarvitse miettiä ulkoiluvaatteiden veden pitävyyttä ja kestävyyttä, koska meidän neiti ainakin toistaiseksi ulkoilee lähinnä rattaissa.
Catwalkin muoti vaatteet on jopa munkin mielestä vähän turhan erikoisia, joten kokosin tähän muutamia esimerkkejä ihan tavallisten nettikauppojen sivuilta. Nämä voisin tilata meillekin ja tietenkin jokaiselle perheenjäsenelle omat kuvansa J
 

 

 


Itselle löytyi vähän kaikenlaista. Toppaliiveistä ja neuletakeista en osannut päättää mieluista, joten kuva kaikista vaihtoehdoista.

Aika synkkiä tällä kertaa on munkin valitsemat vaatteet..
 
Onneksi asusteista löytyy vähän piristevärejä.
 
Ilonallekin löytyi muutama söpö juttu.
 
Ja miehelle valitsisin nämä. En tosin ole olleenkaan varma olisko hän samaa mieltä :D

Kollaasien kuvat H&M, Seppälä, Vero Moda ja Ellos.

Ehkä osa näistä vaatteista vielä jonakin päivänä löytää tiensä meille. Mukavaa loppuviikkoa!

 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...