torstai 21. elokuuta 2014

Valmiina välikauteen!

Syksy tekee tuloaan kovaa vauhtia eli välikausi alkaa kutsua lapsiperheitä. Lämpömittari on pysynyt koko viikon alle 18 ja taivaalle kerääntynyt mustia pilviä päivittäin. Siksipä meilläkin alkoi tänään ihan virallisesti välikausi! Jo muutaman viikon lähes jokainen äitibloggaaja on blogissaan tuskaillut alkavaa välikautta ja mitä hankintoja sitä varten pitäisi tehdä. Mutta minäpä voinkin tehdä poikkeuksen ja sanoa, että meillä on kaikki valmiina.


Me taidetaankin ainakin tämä syksy päästä vielä helpolla vaatteiden oston suhteen, sillä Ilona ulkoilee lähinnä rattaissa. Ei siis tarvitse miettiä vaatteen veden- ja tuulenpitävyyttä eikä polvien kestävyyttä puhumattakaan päiväkodin vaatimuksista, vaikka vähän piti päästä tänään jo kokeilemaan, miltä eilen opittu taito, konttaaminen, tuntuu ruohikossa. Alle vuoden vanhoille saa hyväkuntoisia ulkoiluvaatteita vielä kirpputoreiltakin, joten pääsee myös huomattavasti halvemmalla.

 

 
Vaikkei vielä ulkon touhutakkaan tarvitsee pienilapsi silti useamman samantyylisen puvun.

 
 

Tokmannin alesta kesällä ostettu haalari "ihmisten ilmoille".

Vaunuiluun äitiyspakkauksen Tuttan vanupuku.
 

Ilonan mummun kirpparilta ostama Lassien haalari lähinnä kotikäyttöön.
Myöskin Ilonan mummun kirpparilta ostamat Cirafin takki ja housut.
Ilonan isomummun, käytettynä ostama Kinderien vanupuku, myöskin vaunuiluun.
Ja jo aiemmassa postauksessa esitelty H&M:n kevyttoppaliivi autoiluun.
Myös pipoja, villasukkia, lapasia ja tossuja löytyy jos jonkinmoisia. Keltainen pipo H&M:ltä, valkoinen kuviollinen kaupan päälle Piltti ostoksista, tikrutumput äitiyspakkauksesta, villasukat Ilonan mummun kutomia ja muut kirpparilta.
Pikku myy pipo Silja linelta, valkoinen äitiyspakkauksesta pinkki neulepipo Benettonin, kahdet ensimmäiset tossut kirpparilta, nahkatossut Ilonan kummitädin vanhat ja harmaat äitiyspakkauksesta. Näitä löytyy todennäköisesti vielä lisää kun saan kaikki syys/talvivaate laatikot purettua.

Ihania syyskelejä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...