sunnuntai 3. elokuuta 2014

Reissuun lähtösuunnitelmia

Reissuun lähtösuunnitelmiapa hyvinkin. Meille tuli äkillisesti vähän muutoksia suunnitelmiin kun saatiin alkuviikosta tietää, että päästään pikkusiskon ja isän mukaan kesälomareissulle. Tosiaan jollekin tämä voisi olla pitkäkin varoitusaika, mutta omaan luonteeseeni kuuluu suunnitelmallisuus ja olen tottunut varautumaan reissuihin jo monta viikkoa aikaisemmin. Isä ja pikkusisko Anni eivät ole luonteeltaan ihan samanlaisia ja nyt olenkin koko viikon stressannut reissua kun he eivät ole tienneet matkakohdetta eivätkä edes päivää jolloin lähdetään.
Me ollaan siis lähdössä asuntovaunun kanssa leirintäalueelle ja ollaan päätetty lähteä Itä-Suomeen päin. Tarkoituksena olisi lähteä tiistaina ja palata perjantaina ja sinä aikana pitäisi käydä Lappeenrannassa, Imatralla ja Joutsenossa. Vaunuilu on minulle tuttua puuhaa, sillä vanhemmillani on ollut asuntovaunu ”aina” ja olen ensimmäistä kertaa ollut reissussa kahden viikon ikäisenä ja siitä eteenpäin jokainen vuosi yhden tai useamman kerran. Nyt välissä on ollut kaksi vuotta kun mun ja vanhempien lomat ei ole osuneet yhteen enkä ole päässyt mihinkään lähtemään. Koko sen ajan olen innolla odottanut seuraava retkeä ja näillä näkymin sen pitäisi startata tiistaiaamuna. Mukaan pääsee myös uusi karavaanari kun Ilona lähtee ensimmäistä kertaa vaunuilemaan. Voi olla, että isin käy meitä vähän kateeksi kun joutuu itse leirille, nukkumaan armeijan telttoihin.
 Suunnitelmallisuudestani kertoo myös se, että kirjoitin jo keskiviikkona listan mitä pitää pakata mukaan ja mitä ostaa reissua varten. Koko reissun paras osa taitaa olla pakkaaminen ja kädet ovat syyhynneet pakkaamaan jo monta päivää. Tänään vihdoinkin aloitin pakkaamisen, koska huomenna on sen verran kiireinen päivä etten ehdi paljoa kotona olemaan. Ollaan huomenna siis menossa kaverin 18-vuotis synttärikahville ja illalla jatkuu kesäloman jälkeen perhevalmennus.
Vähän olen jo ehtinyt tutkimaan asioita ja ottanut selvää mitä mistäkin paikkakunnalta löytyy. Imatralla olisi tarkoitus käydä Imatran koskea katsomassa, vaikka onkin jo moneen kertaan nähty. Lappeenrannasta löytyy ainakin Flowpark ja suuri hiekkalinna sekä Joutsenosta mummun kotimökki. Saas nähdä mihin kohteisiin meidän retki suuntautuu.
Ja vielä vähän pakkailukuvia :)
 Tavaraa tuli taas hirmuisesti. Ilonalle ruokaa ja vaippoja.
Sekä vaatteita, hoitotarvikkeita ja leluja.
 
Itselle vaatteita ja meikkejä.


 
 
Sekä käsilaukun sisältö, koruja, viihdettä automatkoille ja hygieniatarvikkeet.
 
 
Yllätys, yllätys kasseja taisi taas tulla ihan liikaa :D
 
                                     
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...