lauantai 9. elokuuta 2014

Karavaanarit

Niin kuin jo viime päivityksessä mainitsin, lähdimme tiistaina kohti Itä-Suomea, määränpäänämme Lappeenranta. Matka meni hyvin, kun Ilona lähinnä nukkui ajomatkat ja muutenkin viihtyi hyvin. Ajoimme kaksi noin kahden tunnin pätkää ja pysähdyimme välillä syömään. Lappeenrannassa leiriydyimme Huhtiniemen leirintäalueelle ja loppu päivä menikin lähinnä aluetta kierrellessä.
 
 
 
Keskiviikko aamuna suunnattiin Lappeenrannan satamaan, jossa käytiin suuressa hiekkalinnassa. Sen jälkeen oli tarkoitus käydä Flow Parkissa kiipeilemässä, mutta perille päästyämme totesimme, että radat on suhteellisen haastavia ensikertalaiselle.
 
 
 
Sunnitelmien muuttuessa, lähdettiinkin jo keskiviikkona käymään Imatralla ja Joutsenossa, joihin oli tarkoitus mennä vasta torstaina. Imatralla käytiin katsastamassa Imatrankoski ja Joutsenossa mummun kotipaikassa, jossa isän serkku nykyään asustaa. 
Torstaiaamuna otettiin taas asuntovaunu perään ja suunnattiin tällä kertaa Kouvolaan, muuttuneiden suunnitelmien vuoksi. Siellä leiriydyimme Tykkimäki Campingiin ja tottakai täytyi käydä katsastamassa myös itse Tykkimäki. Ilonakin pääsi ensimmäistä kertaa karuselliin ja muutamaan muuhun laitteeseen. Siellä pääsi myös katsomaan muutamaa kotieläintä ja itse pääsin kokeilemaan samantapaista rataa kuin oli Flow Parkissa,
 
 
Lopuksi vielä kuvia matkan varrelta. Reissu oli positiivinen yllätys, vaikka riidoilta ei tietenkään vältytty kun kolme samanlaista ihmistä on muutaman neliön kokoisessa asuntovaunussa ja autossa neljä päivää. Mutta en silti vaihtaisi pois päivääkään ja lähtisin mukaan toistekkin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...