torstai 14. elokuuta 2014

Hoitolaukku pulmia

Meidän vauvalehden tilaajalahjana tullut hoitolaukku sanoi sopimuksensa irti jo oikeastaan ennen kuin pääsi edes kunnolla käyttöön. Vetoketju poksahtaa korjauksista huolimatta, auki useammin kuin kerran viikossa ja laukku on pienen kokonsa vuoksi aina tupaten täynnä. Toinen rattaissa roikkuva vanha koululaukkuni ei ole ulkonäöltään yhtään sen parempi. Joten vihdoinkin sain aikaiseksi etsittyä uuden laukun. Onneksi tämä nettishoppailu on niin helppoa. Toisin kuin lähteä pienen lapsen kanssa kaupungille. Ensin pakata auto täyteen tavaraa. Sen jälkeen ajaa tunnin ajomatka lähimpään kaupunkiin, lapsi hikisessä istuimessaan ja perillä purkaa kaikki tavarat rattaisiin. Loppu päivä meneekin sitten etsiessä syöttötuoleja ja hoitohuoneita.
Mutta siis itse asiaan.


Tässä neljä ehdottomasti mun suosikkilaukkua MUTTA ylempien hinta hipoo kahtasaata ja alemmat tietenkin, mitäpä muutakaan kuin loppuunmyyty.. Tässä vaiheessa meinasin jo todeta, että se siitä laukusta, mutta löytyipä muutama muukin potentiaalinen vaihtoehto.


Kuten nämä, joista kaksi vasemmanpuoleista pääsee samaan kategoriaan äskeisen kuvan ylempien kanssa ja oikeanpuoleiset ihan hyviä vaihtoehtoja, muttei kuitenkaan ihan se mitä hain.

Joten päädyin näihin kahteen. Kunhan näen ne luonnossa ja osaan päättää kumpi on parempi ja kumpi saa palata kauppaan odottamaan seuraavaa ostajaa. Molemmat on neutraalinvärisiä eli pitäisi sopia jokaisen vaatteen kanssa eikä nämä oikeastaan muistuta hoitolaukkua, joten menee myös käsilaukusta.


Tämä Ju-Ju-Be Super Be hoitolaukku, Charcoal Roses kuviolla, Lauran pikku putiikista 54,95€. Ihanat kuviot, mutta mua vähän epäilyttää onko toi malli kovin kätevä kun ei saa olan yli.


Tämä Babymelin beige laukku Zalandolta 64,95€. Tässä on niin söpöt rusetti kuviot ja mukana myös hoitoalusta ja thermopussi, väri vaan on aika arka kaikille tahroille.

Täältä löytyykin Zalando alennuskoodi, jonka voi käyttää hyödykseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...