keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Punapää

 
Löysin kaapistani jokin aika sitten tällaisen värihoitoaineen, joka jäi ylimääräiseksi viime kesän viininpunaisista hiuksista. Kokeilin hiusten latvoihin kuinka tämä toimii jos sitä laittaa vaaleisiin hiuksiin.
Purkin ohjeen mukaan väri kestää 6-8 pesu, mutta itsellä 3 pesua oli maksimi määrä, joten uskalsin testata myös koko hiuksiin.
 
 
Ei aivan odotettu tulos, mutta olen tyytyväinen ja onneksi tämän saa lähtemään nopeasti pois jos tulen katuma päälle :D
 
Tämän innoittamana halusin laittaa kuvia millaiset hiukset mulla aikaisemmin on ollut, joten tässä muutama esimerkki.
 
 
Vasemmanpuoleiset tänä keväänä. Pohjalla oma väri, jossa ruskeat raidat. Oikeanpuoleiset punaoranssi polkkatukka, raskausaikana viime syksynä.

 
Vasempi kuva viime keväänä, Paramoren laulajan Hayley Williamsin innoittamana värjäsin päälimmäiset hiukset kirkkaanpunaisiksi ja jätin alimmat oman värisiksi. Oikea kuva otettu noin vuosi sitten ja vähän kaukaa, mutta hiukset kuvassa viininpunaiset.
 

 
Sitä ennen hiukseni ovatkin lähes aina olleet vaaleat ja pitkät, vain raidoitus ja otsatukan malli on muuttunut. Kuvat suurin piirtein vuosilta 2010-2011.
 
 
Vanhempia kuvia en valitettavasti löytänyt muualta kuin webbikamerasta, joten kuvien laatu on sen mukainen.. Nämä siis yläasteajoilta.
 
Omasta mielestä parhaiten sopivat hiukset ovat nuo kirkkaanpunaiset, joissa alimmat hiukset on vaaleat. Pitkiä hiuksiakin on ikävä, mutta polkkatukka saa pysyä toistaiseksi. Eipä pääse pikku neitikään niin helposti repimään tukkaa ja pääse itse helpommalla :D
Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä, mitkä hiukset tähän päähän parhaiten sopii.
 
Hyvää loppuviikkoa! :)
 
PS. Käytiin tänään äidin kanssa kirpparilla ja yritän huomenna ehtiä laittamaan kuvia kirppislöydöistä!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...